Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12L vagyok, csókolóztam már sráccal de régebben/1éve/ de most van egy srác a suliba akinek bejövök úgylátom (nekem is bejön), szóval már izzik a levegő körülöttünk amikor beszélünk. Hogy közeledjek hozzá ill. hogy próbáljam megscókolni?
12 évesen az volt a gondom, h minél jobban tanuljak a suliba, nem ilyenek. Pár év múlva meg sírtok, hogy elcsesztétek az életeteket, és minimálbérből éltek meg.
Hozok egy példát: volt egy otársam, pár hónapja volt 16, és már 5 hónapos terhes...
Sziasztok
14 éves lány vagyok. Még nem csókolóztam. Nem mondom h adott esetben nem tenném meg, deh nem ez a legnagyobb problémám. Szeptembertől 8.os leszek és bele kell húzzak. Az osztálytársaim perszeh cikiznek néha, deh (minden beképzeltség nélkül) az összes fiú az osztályba amikor megkérdezte tőlük a bnőm azt mondták h ha kellene választani mindenki velem járna. (1 kivételével) Nah mind1 Ezzel azt szeretném mondani h ha egy lánynak van tartása, és nem adja oda minden fiúnak egyből magát, akkor az a lány sokkal kelendőbb, mint az, aki minden fiúval aki csak csettint odamegy. Mert lehet h egy menetre jó, de többre nem.
Nekem is vannak huh mien osztálytársaim.
6.ba év elején egy lány otársam lecumizta egy fiú otársamat
volt aki 12 évesen 28 évessel elvesztette
fiúk egy pár buliba csajokat fektetnek le
Nah belőlük nem lesz semmi!!!
Legjobb barátom országos 2. lett történelem vesenyen.
Én 4.es koromban országos 3. lettem ének versenyen.
Volt osztálytársam 6 osztályos gimnáziumban van.
Nah belőlünk (ha ezt az utat kvetjük) lesz valami.
Tartozz te is közénk!! Ne az előzőek közzé!!!
14:46-os vagyok. Az én osztályomba is járnak olyanok, akik már nem szüzek. Igazság szerint én nem tudom őket elítélni, mert ők tudták, hogy mit éreztek akkor, nem bánták meg, és nem lett belőle semmi baj.
15:20-asnak:
Én is 6 osztályos gimnáziumba járok, én is most leszek 8-dikas. Én 2 éve országos 3. lettem matek versenyen. A 7 általános iskolai év alatt végig kitűnő voltam. Most akkor belőlem sem lesz semmi? Vagy hogy gondolod? Mivel azt írtad, hogy ne akarjon az előtted szólókra hasonlítani.
Egyébként nekem sokan mondják, hogy érettebb vagyok a korombelieknél mind testileg, mind lelkileg. És én még akkor is azt gondolom, hogy 13-14 évesen már el lehet kezdeni barátkozni, csókolózni, együtt járni, megfogni egymás kezét, együtt lenni. Nekem nagyon rövid ideig volt barátnőm (eddig csak egy volt), de azalatt a kis idő alatt megtapasztaltam, hogy milyen az, valakit megölelsz, akit szeretsz, és viszont szeret, és egyáltalán... az egész érzés, hogy van egy olyan valaki, akinek tetszel, és neked is tettszik ő. Szerintem ezt egy 13-14 éves megtapasztalhatja, mindegyikőjüknek boldogság lesz. (Az már kérdés, hogy egy esetleges szakítás után hosszú lesz az idő, amíg rossz lesz. Ez van velem is még mindig, még mindig hiányzik, főleg hogy miattam lett vége, de nem én szakítottam. Na mindegy, ez más téma.)
2 dolgot is félreértettél. (előtted szóló vok)
1.: amikor azt írtam h ne akarj az előttem lévőkhöz tartozni, akkor azokra az osztálytársaimra gondoltam akiket először soroltam fel
2.: én nem a 13-14 éves korosztálynak írtam, hanem a 12 éves kérdezőnek...
perszeh 14 évesen már lehet járni vkivel és csókolózni is, deh 12 évesen még simán ráér
Főleg egy lány! Egy lánynak legyen tartása és ne adja oda magát bárkinek 1 hét múlva.
pl: jár egy lány egy fiúval 2 hétig. A fiú a 2. héten azért szakít a csajszival, mert a lány nem csókolózott vele. Nah az ilyen fiúnak nem a lány kell. Az ilyen menjen is. Nem kell érdekelje a csajt.
Ezzel azt akarom mondani a 12 éves kérdezőnek, hogy várj. Járj a fiúval és "teszteld" hogy egyáltalán téged akar-e és ha igen akkor mennyire. Akkor csókold meg amikor úgy érzed hogy tényleg ezzel a sráccal teh akarsz együtt lenni, akarsz vele csókolózni.
Sok sikert a továbbiakban
1: Oké, bocs, így már értem. Akkor ez félreértés volt, elnézést.
2: Igen, én is úgy gondolom, hogy ráér 12 évesen, de emellett azt mondom, hogy ha arra kerül a sor, akkor szerintem ezzel semmi probléma nincs. Tehát nem arra kell hajtani 12 évesen (sőt 14 évesen sem kéne), hogy csókolózzon, de ha megteszi, akkor nincs semmi gond. És miért mondod, hogy főleg egy lány? Egy lány előbb érik, mint egy fiú, és egyébként is egy kapcsolatban a lány fiatalabb (általában, de nem gond ha fordítva van az sem.) Persze, legyen tartása, de ez nem csak a lányokra vonatkozik! Egy fiú se legyen könnyelmű!
A lánynak pedig én is azt tudom mondani, hogy ha szeretné tegye meg, de csak akkor, ha úgy érzi, hogy meg szeretné tenni. De ha viszont úgy érzi, akkor nyugodtan tegye meg, minden lelkiismeret furdalás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!