Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van olyan 14-17 év körüli lány, aki előtt nem kéne szégyelnem, hogy 22 vagyok és ennek ellenére is szívesen megismerkedne velem?
Van hát, én is mindig az idősebbeket szerettem.
De mi van akkor, ha együtt maradtok és a lány felnő? Amint betölti a 18-at, kiteszed a szűrét, mert már nem lesz vonzó?
Egyeseknek miért kell ilyen "durván" válaszolni és le pedofilozni a kérdezőt? Egyikőnk sem ismeri, úgyhogy nem kéne a kérdéséből elhamarkodott következtetéseket levonni.
Szerintem (mondjuk ezt elismerem) a 14 és 15 éves lányok "már" nem hozzád valók, DE persze köztük is akad nagy RITKÁN olyan aki elég érett lehet hozzád (bár nem tudhatom te mennyire vagy az... bocsi, nem sértésképp)
Viszont attól felfele az-az 1-től 6 évig terjedő korkülönbség nem vészes.
A kérdésre válaszolva, biztosan vannak olyanok akik előtt nem kell szégyellned, mert szerintem nem a kor számít, hanem, hogy mennyire érett az illető és mennyire passzolnak a másikkal.
17/L
Azóta már biztos lecsukták a pedofil csávót
Rossz lúzer ez is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!