Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek van olyan 14-17...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van olyan 14-17 év körüli lány, aki előtt nem kéne szégyelnem, hogy 22 vagyok és ennek ellenére is szívesen megismerkedne velem?

Figyelt kérdés
Csak, mert én azt tapasztalom, hogy nagyon fontos a kor náluk és egyből ezt kérdezik chaten meg itt is priviben. Mégis hol van az a lány, aki hozzám hasonlóan úgy gondolkolja, hogy nem a kor számít egy kapcsolatban, hanem a másik jelleme és az igaz érzelmek?

2012. júl. 5. 02:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Van hát, én is mindig az idősebbeket szerettem.

De mi van akkor, ha együtt maradtok és a lány felnő? Amint betölti a 18-at, kiteszed a szűrét, mert már nem lesz vonzó?

2012. júl. 5. 05:09
 12/15 anonim ***** válasza:
Na, már hiányoztál. A nők gondolkodását nem a koruk, hanem a jellemük befolyásolja, ezért lehet döbbenetesen nőiesen viselkedő kislányokat és férfias harmincasokat látni. Ha saját bevallásod szerint is nyomi alkatod van, miből gondolod, hogy a fiatal lányoknál sikered lesz? Még finnyásabbak, mint a felnőttek. Te simán csak fosol a nőktől, csak gyerekek mellett érzed magad férfinak. Kezeltesd magad, mert te is csak öregedni fogsz, pedig már most is elég idős vagy hozzá, hogy egy morcosabb apa, vagy bratyó eltörje a gerinced.
2012. júl. 5. 08:32
 13/15 anonim ***** válasza:

Egyeseknek miért kell ilyen "durván" válaszolni és le pedofilozni a kérdezőt? Egyikőnk sem ismeri, úgyhogy nem kéne a kérdéséből elhamarkodott következtetéseket levonni.

Szerintem (mondjuk ezt elismerem) a 14 és 15 éves lányok "már" nem hozzád valók, DE persze köztük is akad nagy RITKÁN olyan aki elég érett lehet hozzád (bár nem tudhatom te mennyire vagy az... bocsi, nem sértésképp)

Viszont attól felfele az-az 1-től 6 évig terjedő korkülönbség nem vészes.

A kérdésre válaszolva, biztosan vannak olyanok akik előtt nem kell szégyellned, mert szerintem nem a kor számít, hanem, hogy mennyire érett az illető és mennyire passzolnak a másikkal.

17/L

2012. júl. 5. 11:41
 14/15 anonim válasza:
én amikor 13voltam félévig jártam egy 19éves sráccal. nem volt közöttünk probléma, volt közös téma érdeklődés és megértés is. szerintem semmi gond nincs abba ha ennyivel fiatalabb lányok érdekelnek. 15/L
2012. júl. 14. 02:25
 15/15 anonim ***** válasza:

Azóta már biztos lecsukták a pedofil csávót

Rossz lúzer ez is

2021. jún. 6. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!