Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok "normális" srácokat? 17/L
Mostanában igen sok új emberrel ismerkedtem meg. De valahogy ez a "párkapcsolatos" téma nem jön össze nekem. Kicsit már unom a "csak szexre kellesz" felhívásokat, és ezeknek folyamatos visszautasítását.
17 éves vagyok, imádok a barátaimmal lenni, de nem áll túl közel hozzám a bulizás. Ha van egy kis szabadidőm azt a kedvenc helyemen a lovardában töltöm.:) Mások szerint, és szerintem is kifejezetten optimista, és vidám ember vagyok... de Ő-t nem találom...
konkrét hely nincs ahol csak és kizárólag normális srácok vannak. mondjuk nem biztos mert a gyk-n például mindenki ilyen :DD
nagyon nehéz találni olyat aki kaj normális mert általában inkább otthon ülnek nem pedig buliban vannak, ha lány ha fiú
megoldás tehát nincs, vagy szerencséd lesz és találsz egyet vagy nem :
meg találtad bennem, álmaid férfiát :D
és én hol találok normális csajokat pécsen? 16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!