Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki le tudná nekem fordítani a lányok fura választási módszereit, mitől lesznek szerelmesek egy fiúba, miért épp abba és miért nem másba?
Nem értem, hogy mitől van az, hogy egy lány például egy helyes, magas fickóba belehabarodik szinte csak látás után. Egy másik meg egy tök ronda kinézetűvel jár inkább. Egy harmadik meg egy vénnel, akiben nem értem mi fogja meg.
Komolyan nem értem a lányokat, hogy mitől helyes nekik egy fiú és miért épp ebbe a fiúba vagy abba szeretnek bele?
Például rám képek alapján mondták már, hogy szépek a szemeim, mégsem kellek egy lánynak sem. Egy másik fiúban semmi különös nincs a külsején, tök átlagos, mégis bolondulnak érte.
én továbbra sem mondom ,hogy nem a külső számít.. hiszen az fog meg, mint ahogyan az előbb is említettem.. de nem feltétlen csak az, ami vonz. a kisugárzás is fontos, és hogy ne lássák rajtad, hogy félsz tőlük.
de ha félsz a lányoktól, teljesen megváltozol, ha a közelükbe kerülsz, akkor meg is van a válasz a kérdésedre.. hát ezért nem sikerül összeszedni egyet sem. hiszen nem a lány dolga, hogy megkérdezze hogy érzed magad,.. neked kell kezdeményezni, a tudtára adni, hogy tetszik neked. de ha érzi a távolságtartást, veszett ügy. légy kicsit bátrabb, nem (feltétlen:DD) harapnak a nők :)
ma 00:19
Nem fog menni, túlságosan ronda vagyok. Szerintem a lányok jobbat akarnak külsőre tőlem. Inkább nem is próbálkozom, megpróbálom összeszedni magam és egyedül boldognak lenni és beletörődni, hogy talán nekem csak akkor lehet majd párom, ha sok pénzem lesz, merta pénzre tapadnak a lányok.
nem a pénzre és külsőre tapadnak-legalább is én nem (N)
Ne add fel!!!
És van esetleg konkrét kiszemelted már? Ne aDD A TUDTÁRA MIT ÉRZE CSAK FLÖRTÖLJ FELE-ÉN NŐ VAGYOK, DE TUDOM A PASIK ÍGY CSINÁLJÁK :P
Upsz naggyal írtam késő van már :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!