Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon helyes, de nagyképű is. Érdemes vele randizni?
Egy társkeresőn ismertem meg a srácot. Nagyon helyes, sok pénze van, ezért gondolom rengeteg nő akad neki. De van vele egy nagy baj. Amiket ír, azok alapján rettenetesen nagyképűnek tűnik. Én egy szolid lány vagyok, fiatalabb nála és gazdag sem vagyok. Szerintetek lehet ebből valami, vagy már találkoznom is felesleges vele? Volt már valaki hasonló helyzetben?
21/L
Nem számít a pénz. Azt csak azért írtam le, hogy jobban el tudjátok képzelni a srácot.
Én komoly kapcsolatot szeretnék. Az, hogy helyes, az nyilván tetszik.
Én is úgy érzem, hogy ez már eleve halott ügy. De akkor ha találkozok egy helyes és gazdag sráccal, akkor egyből azt kellene gondolnom, hogy csak szexre kellek?
Találkozz csak vele, legalább a jövőben megtanulod becsülni a szerényebb anyagiakkal rendelkező, de hűséges, kedves embereket.
Mi a f@szomat hordok itt össze! Találkozz vele, és mikor kivág a g@cibe kutyának se kellesz mert a hírek a szél szárnyán repülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!