Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elegem volt a nyálas "papucs"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elegem volt a nyálas "papucs" fiúkból! Hol vannak a rossz fiúk? Hol találom őket? Hova járnak bulizni?

Figyelt kérdés
Jó pár kapcsolaton túl vagyok, aminek azon okból lett vége, hogy a fiú akivel voltam, olyan papucs volt,hogy az leírhatatlan... Elegem volt ebből, a rossz fiúra vágyom, akinek nem látok a fejébe, aki kiszámíthatatlan, tudom nagy a kockázat,ugyanis ezek a férfiak általában hűtlenek, de nem tudom fékezni magam, ilyen férfira vágyom, a megtestesült rossz fiúra... Hol lehet ilyen pasikat találni? 19/L

2012. júl. 4. 18:00
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
Az előbb csaltam meg a csajom, ha neki rossz fiú kell, megkaphatja.
2012. júl. 9. 19:02
 32/46 anonim ***** válasza:
Nyugi, szerintem kamu a kérdés :) Ekkora gyökér k*rva nem hinném h létezik :)
2012. júl. 9. 19:03
 33/46 anonim ***** válasza:
Nem egy bulihelytől függ, hogy az ott levők papucsok-e vagy "rosszfiúk":D Amúgy a kérdezőnek igaza van bizonyos mértékig. Körülnézek az utcán és a férfiak legnagyobb része úgy megy a barátnőjük mellett, mintha az anyjuk lenne, vonaton is, azok a párbeszédek, mindent lenyelnek, mindig kedvesek...24F
2012. júl. 9. 19:09
 34/46 A kérdező kommentje:

# 32/33 név nélkül könnyű pofázni... :)

# 33/33 végre valaki egyetért velem valamilyen szinten... :)

2012. júl. 9. 19:17
 35/46 anonim válasza:
kimész az utcára
2012. júl. 9. 19:19
 36/46 anonim ***** válasza:

Nem minden kedves srácot kell lepapucsozni, de tényleg többen vannak, mint az igazi férfiak.

Kedves kérdező, nem biztos, hogy jól fogsz járni, ha összeszűröd a levet egy "rossz fiúval". Csak kalandokat keresel, izgalmakat az eddigi unalmas kapcsolatok után, ezt megértem. Csak ez a rosszaság nehogy felelőtlenségbe csapjon át.

Ha megfogadsz egy jótanácsot: keress olyan pasit, akivel lehet rosszalkodni (nem feltétlen egy dologra értem!) de mégis törődik veled.

19/L

2012. júl. 9. 19:26
 37/46 anonim ***** válasza:
Állj ki stoppolni éjjel egy kihalt országút mellé, aki megáll neked az nagy valószínűséggel rossz fiú lesz! :D
2012. júl. 9. 19:27
 38/46 anonim ***** válasza:

"név nélkül könnyű pofázni... :) " Igen?Akkor gyerünk,írd csak le az adataidat,ha ilyen könnyen dobálózol...

Abban a lázálomban vagy,hogy majd a monitor előtt fogsz ilyen "rossz fiút" találni??Remélem majd találsz egy olyat aki úgy taccsra vág,hogy még a férfiaktól is elmegy a kedved.Gondolom rohadt csúnya vagy és ezért jöttél ide hőzöngeni.Válaszolók ti meg ne adjátok neki a tanácsokat,had szívja meg rendesen abból meg majd tanul rendesen,ha már itt flegmáskodik a "rosszfiúi" mit fognak vele majd csinálni ...

2012. júl. 9. 19:37
 39/46 anonim ***** válasza:
Mondd, szoktad bunyóztatni a pasikat?
2012. júl. 9. 19:43
 40/46 A kérdező kommentje:

Csúnya vagyok? Ezt gondolod? Képet küldjek? ;) emígy meg nem a monitor előtt szeretnék ilyen pasit találni, a kérdésem az volt, hogy hol bandáznak az ilyen pasik... ;) És ne félj, tudok magamra vigyázni... :P És igen, tartom az állításom, hogy név nélkül könnyű pofázni,mért adnám meg az adataim, amikor ennek az oldalnak a lényege,hogy név nélkül kérdéseket tegyünk fel, és nem az hogy lehordjuk a másikat és szidjuk csak mert nem értünk vele egyet és mert "úgyse tudja meg,hogy ki vagyok,mondhatok akármit"- ennek nincs itt a helye...

Utolsó válaszoló:

Nem szokásom... ;)

2012. júl. 10. 10:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!