Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegem volt a nyálas "papucs" fiúkból! Hol vannak a rossz fiúk? Hol találom őket? Hova járnak bulizni?
# 32/33 név nélkül könnyű pofázni... :)
# 33/33 végre valaki egyetért velem valamilyen szinten... :)
Nem minden kedves srácot kell lepapucsozni, de tényleg többen vannak, mint az igazi férfiak.
Kedves kérdező, nem biztos, hogy jól fogsz járni, ha összeszűröd a levet egy "rossz fiúval". Csak kalandokat keresel, izgalmakat az eddigi unalmas kapcsolatok után, ezt megértem. Csak ez a rosszaság nehogy felelőtlenségbe csapjon át.
Ha megfogadsz egy jótanácsot: keress olyan pasit, akivel lehet rosszalkodni (nem feltétlen egy dologra értem!) de mégis törődik veled.
19/L
"név nélkül könnyű pofázni... :) " Igen?Akkor gyerünk,írd csak le az adataidat,ha ilyen könnyen dobálózol...
Abban a lázálomban vagy,hogy majd a monitor előtt fogsz ilyen "rossz fiút" találni??Remélem majd találsz egy olyat aki úgy taccsra vág,hogy még a férfiaktól is elmegy a kedved.Gondolom rohadt csúnya vagy és ezért jöttél ide hőzöngeni.Válaszolók ti meg ne adjátok neki a tanácsokat,had szívja meg rendesen abból meg majd tanul rendesen,ha már itt flegmáskodik a "rosszfiúi" mit fognak vele majd csinálni ...
Csúnya vagyok? Ezt gondolod? Képet küldjek? ;) emígy meg nem a monitor előtt szeretnék ilyen pasit találni, a kérdésem az volt, hogy hol bandáznak az ilyen pasik... ;) És ne félj, tudok magamra vigyázni... :P És igen, tartom az állításom, hogy név nélkül könnyű pofázni,mért adnám meg az adataim, amikor ennek az oldalnak a lényege,hogy név nélkül kérdéseket tegyünk fel, és nem az hogy lehordjuk a másikat és szidjuk csak mert nem értünk vele egyet és mert "úgyse tudja meg,hogy ki vagyok,mondhatok akármit"- ennek nincs itt a helye...
Utolsó válaszoló:
Nem szokásom... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!