Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegem volt a nyálas "papucs" fiúkból! Hol vannak a rossz fiúk? Hol találom őket? Hova járnak bulizni?
Figyelt kérdés
Jó pár kapcsolaton túl vagyok, aminek azon okból lett vége, hogy a fiú akivel voltam, olyan papucs volt,hogy az leírhatatlan... Elegem volt ebből, a rossz fiúra vágyom, akinek nem látok a fejébe, aki kiszámíthatatlan, tudom nagy a kockázat,ugyanis ezek a férfiak általában hűtlenek, de nem tudom fékezni magam, ilyen férfira vágyom, a megtestesült rossz fiúra... Hol lehet ilyen pasikat találni? 19/L2012. júl. 4. 18:00
2/46 anonim válasza:
Kívánom találd meg vágyaid tárgyát! Remélem beb@szva bekokózva minden másnap sz@rrá var, és kivág a hóra.
beteg vagy hallod
3/46 A kérdező kommentje:
O.o ha kérhetek egy kis komolyságot... :P
2012. júl. 4. 18:06
4/46 A kérdező kommentje:
Hmm... :) Attól,hogy valaki rossz,még nem kell,hogy drogozzon, és nekem is van saját akaratom, kösz a jókívánságokat... ;)
2012. júl. 4. 18:08
5/46 anonim válasza:
Komolyan.Te vagány csávót akarsz szerintem,nem bűnözőt.Az ilyeneket minden fesztiválokon megtalálhatod..vagy strandon kapd ki a legizmosabbat.Esetleg Morrisons liget,Rockkoncert
6/46 A kérdező kommentje:
Nah, lehet így lett volna helyes a megfogalmazás... :) uhh... köszi a tippeket... :) Remélem rábukkanok... ;)
2012. júl. 4. 18:13
7/46 anonim válasza:
vagy mennyé plázába, ott vannak ilyen páwagyerökök, akik nagyon rajnak érzik magukat, esetleg a focisták, azok többségének(csak h ne bántsak meg mindenkit) elég kevés az inteligenciája, ellenben a hülye ötletei megvannak...
8/46 anonim válasza:
Minek neked rossz fiú? Mikor melletted van, meg nem győzöd megszelidíteni...
10/46 A kérdező kommentje:
Épp erre vágyom, egy férfira akit nem lehet megszelídíteni.. . Oldalkocsi vagy nem, ez van... ;) És nem olyan kamu rossz fiúra vágyom akinek a szája nagy, hanem amikor kell, igenis legyen férfi,és ne az én hátam mögé bújjon...
2012. júl. 4. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!