Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elegem volt a nyálas "papucs"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elegem volt a nyálas "papucs" fiúkból! Hol vannak a rossz fiúk? Hol találom őket? Hova járnak bulizni?

Figyelt kérdés
Jó pár kapcsolaton túl vagyok, aminek azon okból lett vége, hogy a fiú akivel voltam, olyan papucs volt,hogy az leírhatatlan... Elegem volt ebből, a rossz fiúra vágyom, akinek nem látok a fejébe, aki kiszámíthatatlan, tudom nagy a kockázat,ugyanis ezek a férfiak általában hűtlenek, de nem tudom fékezni magam, ilyen férfira vágyom, a megtestesült rossz fiúra... Hol lehet ilyen pasikat találni? 19/L

2012. júl. 4. 18:00
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:

dikk mivan veled?a papucs a jó...ne vágy olyanokra mint én.volt olyan h egyszerre 4 lánnyal jártam xD

szval jobb a nyálas srác.. :D

2012. júl. 4. 19:05
 12/46 A kérdező kommentje:
Drága, tudom mit akarok, te csak ne ajánlgass nekem itt... Elegem volt belőlük, olyan pasi minden ujjamra jut...
2012. júl. 4. 19:09
 13/46 anonim ***** válasza:

akkor jöjjünk össze cica.... xD

de számíts nagy csalódásokra.. :D

2012. júl. 4. 19:11
 14/46 anonim ***** válasza:
Nekem nincs nagy pofám és kedves vagyok,de mindig kiállok magamért és akit szeretek azért..(küzdősportolok)
2012. júl. 4. 19:14
 15/46 anonim ***** válasza:
falusi diszkóba elmész, egyből találsz 10et...és h ne legyen nehéz választani, akár mind a 10-zel összejöhetsz, nekik se egy csajuk lesz úgyse..:D
2012. júl. 4. 19:14
 16/46 anonim ***** válasza:
Szóval most rosszfiú vagyok vagy nem?
2012. júl. 4. 19:15
 17/46 A kérdező kommentje:
Utolsó, aki nem tudja magáról,hogy micsoda, az nem a rossz fiú kategóriába tartozik... Látjátok? Ti mind azok vagytok, akiknek csak a szájuk nagy, mondd a szemébe egy ilyen igazi "alfa hímnek" hogy paraszt... Akkor már nem lenne akkora a szád... :)
2012. júl. 4. 19:20
 18/46 A kérdező kommentje:
# 15/19 engem sem kell félteni... cica... ;)
2012. júl. 4. 19:21
 19/46 anonim ***** válasza:
Ha hiszed,ha nem már megmondtam egynek,hogy álljon le..ő ott hőzöngött,fenyegetőzött,én csak a szemébe néztem és felkészültem,hogy megvédjem magam.Egy perc múlva abbahagyta,és azután végig csöndben volt.Az viszont eléggé primitívség,hogy elvárod a pasiktól,hogy csak úgy beszólogassanak egymásnak..
2012. júl. 4. 19:38
 20/46 anonim ***** válasza:

"Hol vannak a rossz fiúk?"

Börtönben.

2012. júl. 4. 20:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!