Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 14-18 éves Budapestiek ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14-18 éves Budapestiek ti hova jártok bulizni?

Figyelt kérdés
A válaszokat előre is kösz !
2012. júl. 4. 14:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne, mert akkor oda nem megyek. :)
2012. júl. 4. 14:20
 2/9 A kérdező kommentje:
Megtudlak érteni :')
2012. júl. 4. 14:27
 3/9 anonim ***** válasza:

Így van! Ez engem is nagyon érdekelne!

Nincs valami tinidiszkó ahová járhatnátok, kislányok, kisfiúk? Én is szívesebben költöm el a pénzem ott ahol nem botlok tinkbe. Én majdnem az összes hajógyáris helyet szeretem, vagyis szeretném, de hogy mindenhová beszakadtok...!!! Legalább hagynátok egy klubot a felnőtteknek is, ahol rendesen lehetne nélkületek szórakozni.

26/l

2012. júl. 4. 14:30
 4/9 anonim ***** válasza:

26 éves vagy de ugy irkálsz mintha 46 lennél:DD mrs felnőtt:D

21F

2012. júl. 4. 14:34
 5/9 A kérdező kommentje:
x'D
2012. júl. 4. 14:39
 6/9 anonim ***** válasza:

Hidd el sok 26 éves lány már "felnőtt" mert túl sokat tapasztaltak és már csak a 40es fickók állnak velük szóba így fáj nekik a fiatalság.

Amúgy a #1es vagyok. Engem annyira amúgy nem zavarnak a tinik csak viccelődtem. Nem mintha 28 évesen annyira öreg lennék, hogy ó jaj pár 17-18 éves összetöri a kis világom. :)

2012. júl. 4. 14:59
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Tudjátok, elég idegesítő, amikor a kis takonyarcú fiúkák nyomulnak... Nem baj ha tetszem nekik, mert örülök ha tetszem, de úgy látszik elég fiatalok ahhoz, hogy megértsék, mit jelent az a szó, hogy NEM... Fiatalok, és még úgy látszik nem elégszer csapták őket még nyakon... A velem egyidősek megértik amit mondok. A lányokról ne is beszéljünk. Ha én tizenévesen így viselkedtem volna, apám úgy megtépett volna, hogy...
2012. júl. 4. 15:19
 8/9 anonim ***** válasza:
utolsó te jó nagy balek lehetsz.. komolyan igazi negativ lehozó idiota.
2012. júl. 4. 16:00
 9/9 anonim ***** válasza:

7esnek:

Ha a kis takonyarcú fiúkák próbálkoznak nálad akkor valószínű te is nagyon érett nőnek nézhetsz ki amit te belül úgy elképzelsz.

Amúgy egyik korosztályban sem értenek meg jobban semmit a férfiak tehát mellébeszélsz újfent.

2012. júl. 4. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!