Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Miért nem kellenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért nem kellenek nektek a kedves, megértő, rendes fiúk? Most az tényleg jobb, hogy elkezdtem miattatok bunkóvá válni?

Figyelt kérdés

Komolyan már egy ideje egyre inkább köcsög vagyok, meg beszólok szép lányoknak, nem tudnak irányítani és ez zavarja őket, mert épp az ilyen szép lányok utasítottak vissza legtöbbször, így én is úgy bánok velük, bunkó, durva, lekezelő és pimasz, undok vagyok velük meg közömbös.

Nem lettem sikeres nőcsábász, de jobb érzés rossz fiúnak lenni és visszaadni, amit a lányok is csináltak velem.

2012. júl. 3. 22:36
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:

Pontosan tudom milyen érzés. De attól hogy ezentúl lenézel minden bőt és direkt bunkó leszel velük, nem oldasz meg semmit ilyen Eretlen viselkedéssel nem lesz jobb neked, ráadásul jogosan küldenek el. Az meg hogy barátjuk van nem biztos, hogy lerázás. Lehet más pasi nem gondolja gonosznak ezeket a lányokat és ezért tEnyleg járnak.

Neked nem hiszem, hogy bármit lehet mondani. Voltam én is depis 15 éves, ha egyszer eldöntöttem, hogy sz@r nekem, fejre is állhattak, En akkor is nyomorogtam. De aztán FELNŐTTEM.

2012. júl. 4. 19:09
 52/54 anonim ***** válasza:

Hát én csak azt tudom mondani h én lány vagyok, de pl azért nincs facebookom mert nem bírtam elviselni azt ahogy ezeknek a ribiknek, milyen nagy az egójuk, és nem bírtam h mindig csak like-olták a képeiket, h milyen szép, meg ilyenek, és én pl sosem tettem ki magamról olyan képet, amire azt vártam h 1000 like-ot kapjak.

Csak tudod nem csak olyan lányok vannak akik ilyet csinálnak, meg amiket leírsz. És én is kíváncsi vagyok h hány éves vagy, mert ha tényleg csak kamasz,tini akkor lehet h akik azt mondják hogy nem ismerkednek csak azért mondják mert úgy is gondolják. És nem csodálkozom hogy az olyan lányok akik a facen mutogatják magukat mindig megbántanak. Azoknak persze h hatalmas egójuk van, és nem meglepő h a rengeteg lehetőség közül egy olyan fiút mint te nem vesznek észre. Ezzel persze nem azt mondom h te nem vagy értékes, sőt sztem jó hogy nem hódolsz be nekik, de csak az olyanoknak akikről tudod h egoisták.

De vannak olyan lányok is, akik esetleg még tényleg csak kamaszok, v 15-16 körüliek akik nem akarják elsietni és még egyszer mondom azért küldenek el.

És akik egész nap csak a face-en lógnak,azok sztem nagyon elrontanak valamit. Ha a haveroknak írkálnak mindenfélét ,mikor meg is beszélhetnék élőben, akkor minden más lenne. De sajnos ma már akik az utcán vannak és beszélgetnek, azok is csak magamutogatás miatt vannak ott,persze nem mindenki de sokan, és ha te ilyeneket szólítasz le akkor ne csodálkozz.

Ja , és inkább légy önmagad. De ha neked "jobb érzés rossz fiúnak lenni és visszaadni amit a lányok is csináltak veled", akkor ezzel lehet h pont el ijeszted azokat akik esetleg szeretik a rendes fiúkat.

2012. júl. 28. 09:24
 53/54 Nóra:) válasza:
Nem igaz hogy nem kellenek. Legyél vegyük jó, haverkodj, beszélgess, mert ha ilyen leszel, az lesz a véleményük rólad, amilyen velük vagy. Bunkó paraszt (bocsi (:). Majd rájönnek hogy jófej vagy.
2014. márc. 5. 10:38
 54/54 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező hozzám egyszer egy bunkó csak odajött és elkezdett cseszegetni na 3 időt adtam neki hogy abba haggya aztán felhozta édesanyámat na utt betelt a pohár felálltam a székről és vissza kézből pofán vágtam azóta félnek tőlem és majdnem kirúgtak szóval ennIt érnek ezek a ****** de csináld azt amit én k*rvázok balra jobbra azoknak akik gyakorlatilag lelkileg tönkre tettek azok hetente orvoshiz jártak miattam (nagyrészük)

És amint kigyógyultak a lelki betegségükből sorra jöttek a bocsánat kérések

2014. jún. 16. 02:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!