Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Miért nem kellenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért nem kellenek nektek a kedves, megértő, rendes fiúk? Most az tényleg jobb, hogy elkezdtem miattatok bunkóvá válni?

Figyelt kérdés

Komolyan már egy ideje egyre inkább köcsög vagyok, meg beszólok szép lányoknak, nem tudnak irányítani és ez zavarja őket, mert épp az ilyen szép lányok utasítottak vissza legtöbbször, így én is úgy bánok velük, bunkó, durva, lekezelő és pimasz, undok vagyok velük meg közömbös.

Nem lettem sikeres nőcsábász, de jobb érzés rossz fiúnak lenni és visszaadni, amit a lányok is csináltak velem.

2012. júl. 3. 22:36
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
61%

"beszólok szép lányoknak" "Nem lettem sikeres nőcsábász"

Ebből már kiderül hogy neked futókalandok kellenének és persze nem akárkikkel csakis "szép lányokkal".Na ehhez pedig nem árt pár dolog:

-Jó kinézet

-Pénz

-Jó szöveg

Ha ezek közül semelyik sincs meg akkor ba*zhatod az egészet.Változtass magadon,a hajadon,öltözködéseden addig amíg nem tapadnak rád a csajok.Ha ezután se jön össze semmi akkor még mindig ott van egy alternatív lehetőség: a ku*vázás

Most ugye megérted hogy ezek a "szép lányok" nem akarnak összejönni átlagos srácokkal akik nem tudnak nyújtani semmit.Őket marhára nem érdekli ha rendes vagy,nekik az nem érték

Komoly kapcsolat esetén a külsőséget háttérbe kéne tenned.Nagyon ritkák az olyan csajok akik szépek de rendesek is.Csak azért mert valaki jó nő nem jelenti azt hogy jó feleség lesz belőle.Tehát nem ártana ha beérnéd az átlagos kinézetű csajokkal is

2012. júl. 4. 05:47
 42/54 anonim ***** válasza:

Ja és még valami...

Olvasgattam itt ezt a marhaságot hogy nincs önbizalmad és ezért nem sikerül...

Az önbizalomnak ehhez semmi köze sincs.Ha egy lánynak nem tetszel akkor őt marhára nem érdekli hogy mekkora önbizalmad van,akkor sem fog veled összejönni kivéve ha kiderül hogy van pénzed

Itt inkább a bátorságon van a hangsúly hogy oda mersz e menni a csajhoz vagy sem,senkit nem érdekel hogy mekkora az önbizalmad,ez csak egy hülye kifogás

2012. júl. 4. 05:56
 43/54 A kérdező kommentje:

ma 05:47

Azaz olyanokkal, akikhez nem vonzódom testileg sem, ilyen alapon mindegy lenne, ha egyik fiú haveromat kapnám le, ugyanolyan undor fogna el. Ronda és kövér lányok, tényleg csak ez marad? Mi az életem értelme akkor?

2012. júl. 4. 15:33
 44/54 anonim ***** válasza:
a siránkozás
2012. júl. 4. 16:39
 45/54 anonim ***** válasza:

Mostmár kezd érdekelni, mégis hogy nézel ki. Lehet nem csak a szánalmas hisztijeid riasztják el a lányokat. Ahhoz meg gratulálok, hihy aki nem hű de szép topmodell, az már ronda is.

Esetleg ne a falusi parasztdiszkókban keresgélj. Bár számodra már úgyis csak a hoki meg a qrva maradt. Jobb is, kár az ilyet szaporítani.

2012. júl. 4. 16:46
 46/54 A kérdező kommentje:

ma 16:46

Ki mondta, hogy tökéletes topmodell kelle nekem, te jó ég! Csak ma ha tudnád hány nekem tetsző lányt láttam, annyira nagy igényeim nincsenek, ha ilyen sok lány bejön külsőre. De a jellemük az már problémásabb.

2012. júl. 4. 17:11
 47/54 anonim ***** válasza:
A jellemük? Tényleg? Abból kiismerted őket, hogy elsétáltak melletted az utcán? Te vagy Uri Geller utódja.
2012. júl. 4. 17:28
 48/54 A kérdező kommentje:

ma 17:28

Te mindenbe csak belekötsz, felőled akármit is írhatok. -.-

Te biztos valami feminista vagy.

2012. júl. 4. 17:49
 49/54 anonim ***** válasza:

Nem vagyok feminista, csak kiborìtanak a hozzàd hasonló csökönyös és ostoba emberek akik csak az önsajnálathoz èrtenek.

Hagytak ott, vertek át ès alàztak meg férfiak, mégse azzal védem magam, hogy az összes férfi gerinctelen fèreg. Nem lettem csak azèrt ostoba partimaca, mert tuti az kell a pasiknak. Nem hisztiztem mint egy gyerek és találtam is egy normális átlagos férfit két és fél éve. Ha ügy sajnáltattam volna magam, mint te, játszottam volna a hülye szerepeket, hogy takarhassam a sérült egómat, ma is egyedül lennék. Neked gyökeresen rossz a felfogásod, de amíg egy 10 éves értelmi szintjèn vagy, ezt úgyse tudod felfogni. Hány éves vagy? Merz szerintem te nem férfi vagy, csak egy besértődött kiskamasz.

2012. júl. 4. 18:27
 50/54 A kérdező kommentje:

ma 18:27

Tudod, nekem szinte még esélyt sem adnak a lányok az ismerkedésre, te legalább már jártál valakivel. Kapok egy flegma képet meg van barátom vagy nem ismerkedem szöveget. Szerinted milyne érzés úgy élni, hogy minden egyes próbálkozásod elutasítással fog végződni és ez te már tudod és ezért elmegy a kedved is a próbálkozásoktól, önbizalmad meg úgy lecsökken, hogy egy rakás szarnak látod magad.

2012. júl. 4. 18:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!