Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért nem kellenek nektek a kedves, megértő,
rendes fiúk? Most az tényleg jobb, hogy elkezdtem
miattatok bunkóvá válni?
Figyelt kérdés
Komolyan már egy ideje egyre inkább köcsög vagyok, meg beszólok szép lányoknak, nem tudnak irányítani és ez zavarja őket, mert épp az ilyen szép lányok utasítottak vissza legtöbbször, így én is úgy bánok velük, bunkó, durva, lekezelő és pimasz, undok vagyok velük meg közömbös.
Nem lettem sikeres nőcsábász, de jobb érzés rossz fiúnak lenni és visszaadni, amit a lányok is csináltak velem.
Volt elég időm magamba nézni, de a lányok miatt lettem az, aki ma vagyok. Ahogy bántak velem, én csak miattuk viszonyulok így hozzájuk, de nem gond, legalább ráébredtem, hogy vannak értékesebb és fontosabb dolgok is, mint a szerelem, szex, a lányok nem olyan értékesek, mint hiszik magukról manapság. Én rám má rnem hatnak úgy, mint pár éve, amikor még mindenféle ellenkezés nélkül segítettem volna vagy teljseítettem volna bármilyen kérésüket.
2012. júl. 4. 00:39
35/54 anonim válasza:
na jó, most hánytam el magam. igazán köszönöm kedves kérdező.....
2012. júl. 4. 00:40
36/54 A kérdező kommentje:
De most nem igazam van?! Csak nézem, hogy a sok csicska mit meg nem tesz a neki tetszó lányért, aztán meg nem kap érte semmit csak kihasználást, megalázást és barátzónát. Rosszabb esetben kigúnyolást és kibeszélést. Ezek a mai lányok nagyon el vannak szállva maguktól és bizony ebben a mai fiúk is hibáask, akik elkényeztették őket és agyondícsérgették a f@szbukon, meg minek kell lájkolni a rib@ncoks képeiket, azt sem értem, én sosem hódolok be egy ilyennek sem, ha kéri is, hogy lájkoljam törlöm az ismerőseim közül, hülye beképzelt, egoista pitsa!
2012. júl. 4. 00:46
37/54 anonim válasza:
"De most nem igazam van?!"
NEM. mehetsz aludni. ha így állsz hozzá, pár partysexen kívül soha nem lesz normális kapcsolatod. kaptál 4 oldalnyi választ, tanácsot, stb....élj vele. Ha meg nem akarsz, színészkedj csak tovább, játszd meg magad, hogy te vagy a bunkó alfa, és élj a kis álomvilágodban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!