Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek olyanok hogy "csókkur'vák"?
Figyelt kérdés
Akik pénzért nem sexet, hanem csak max csókolózást adnak? És egy átlag nő mennyiért vállalna be olyannal egy smárolást akivel amúgy nem csinálná? (gondolom olcsóbban mint a dugást)2012. júl. 2. 20:00
11/21 anonim válasza:
De ha van rá kereslet, halljuk, ki mennyit fizetne érte? És mi lenne a minimális követelmény a csókadóval szemben?
13/21 anonim válasza:
Nekem az, hogy egy nő mennyire tetszik, általában egyet jelent azzal, hogy milyen lenne vele csókolózni. Ez gyakran a szexnél is jobban érdekel.
Pénzért nem, de egy villámrandi keretében benne lennék egy ilyenben. Csak ne nyelvezzen. :-)
39F
14/21 anonim válasza:
Én olcsón lesmárollak, ha szeretnéd.
57/F
15/21 anonim válasza:
??? Nyelv nélkül milyen a csók??? Mint a kávé koffein nélkül, nikotinmentes cigaretta, alkoholmentes sör... brrrr!
16/21 anonim válasza:
Nekem a nyelves csók olyan, mint a kukacos alma. Undorít.De nem vagyunk egyformák. :-)
17/21 anonim válasza:
Itt mintha összekevernék egyesek a csókot a szájrapuszival. Na de azért az mégis egészen más!! A nyelves csók undorít? Szép kapcsolataid lehettek eddig...
18/21 anonim válasza:
Nem baj, mi úgysem fogunk csókolózni. Elférünk egymás mellett. :-)
19/21 anonim válasza:
Fel is tettem gyorsan egy kérdést.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__31..
Nekem 2. :-)
20/21 anonim válasza:
A fenéket! Még velem sem smárolt a k.rva, pedig sokat fizettem a szexért! Nem vállalják be valamiért csókot, nem tudom miért, de nem vállalják be, hiába fizetsz nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!