Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok az ilyen srác? Vagy csak én botlom beléjük?
A múltkor randiztam egy huszonéves fiúval. Előadta, hogy ő csak autóval közlekedik, apu cégénél dolgozik amúgy, de a leányvállalatban "igazgató" és éppen most rendezte be a saját lakását, amúgy külföldön élt éveket stb.
Az exem is pontosan ugyan ilyen volt!! Az első randim vele is teljesen ugyan ilyen volt. Ugyanezeket adta elő szinte szóról szóra.. A csillagos égig fényezte magát, hogy ő milyen elfoglalt és tevékeny életet él... síel, vitorlázik, buvárkodik, motorozik stb. És úgy 1,5-2 óra után közölte, hogy neki most mennie kell, dolga van de egy hét múlva találkozhatunk...
Vélemény?
A mai pasik elég furák véleményem szerint. Nem tudnak udvarolni és ha nyeregbe érzik magukat már nem is érdekli őket annyira hogy megtartsák a kiszemeltet.
Sok az olyan pasi aki teszi a szépet aztán meg kiderül h egy nagy nulla. Nem a pénz számít hanem inkább az őszinteség,ami manapság nagyrészéből hiányzik.
Nekem ez a véleményem.
Annyira sok nem lehet, tekintve hogy Magyarországon a napi átlagfizetés olyan $40. A gazdag vállalkozók, politikusok elkényeztetett fiait leszámítva nem hiszem, hogy sok lenne az ilyenekből.
Szerencséd van (vagy pont, hogy nincs; ezt döntsd el te.)
elmondja milyen elfoglalt,mennyire be van táblázva,pláne ha még ilyen-olyan igazgató is(ha igaz) és meglepődsz hogy el kell rohannia és nem tud állandóan veled lenni?tipikus női logika...
lehet hogy egy egyszerűbb sráccal kéne próbálkoznod és neki lenne ideje rád,persze neki nem lenne annyi pénze.az a kérdés melyik a fontosabb.gondolom nem pusztán véletlen fogsz ki elfoglalt vezérigazgatókat.ha pedig mégis akkor ezer bocsánat!!!
Tipikus magyar irigy logika,hogy elkényeztetett,meg apuci kisfiáztok itt,fingotok sincs az egészről,hogy mennyi munka van a sikerben.
Kérdező mi a bajod tulajdonképpen?Hogy elfoglalt?Hogy sokat dolgozik?Vagy maga az,hogy nem szimpi ez a hozzáállás?
Ha szimpi ezt szokd meg mert neki ez a legfontosabb,én is hasonló pasi vagyok,csak én teljesen magamtól épitem a karrierem,de én is elfoglalt vagyok nagyon,tehát az a nő kösse fel a gatyát aki velem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!