Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok az ilyen srác? Vagy csak én botlom beléjük?
A múltkor randiztam egy huszonéves fiúval. Előadta, hogy ő csak autóval közlekedik, apu cégénél dolgozik amúgy, de a leányvállalatban "igazgató" és éppen most rendezte be a saját lakását, amúgy külföldön élt éveket stb.
Az exem is pontosan ugyan ilyen volt!! Az első randim vele is teljesen ugyan ilyen volt. Ugyanezeket adta elő szinte szóról szóra.. A csillagos égig fényezte magát, hogy ő milyen elfoglalt és tevékeny életet él... síel, vitorlázik, buvárkodik, motorozik stb. És úgy 1,5-2 óra után közölte, hogy neki most mennie kell, dolga van de egy hét múlva találkozhatunk...
Vélemény?
Nagyképű arrogáns, beképzelt, k*csög. Hagyd az ilyeneket. :)
Nincs sok ilyen srác egyébként, sőt.. Az ellenkezőjéből több van, de keresni kell.
18/f
"Kissé" egoistának tűnik a srác így leírás alapján. Ha neked nem a pénz fontos, akkor szerintem nem ő a neked való.
Elrohan a randiról, mert neki most dolga van.. lol.. kissé elkényeztetett:)
Engem nem érint, hogy van e pénze, hisz egy üdítőre se hívott meg.
Meg az exem se nagyon... ha mentünk valahova a saját részemet az esetek 80%-ban én fizettem. Tehát nem erről van szó.
Inkább a nagyképűségről.
most komolyan, mit törődsz az ilyen alakokkal?
elkényeztetett, kis b*i seggf*jek.
A munka az büdös nekik, meg a másik tisztelete is.
Legközelebb, ha belefutsz egy ilyenbe, hagyd ott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!