Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők nagy része miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők nagy része miért nem bírja elviselni, ha egy férfi spórol, takarékoskodik? Miért mondják el egyből zsugori, önző pocsnek?

Figyelt kérdés

2012. júl. 2. 11:27
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Én ezt úgy látom, hogy most ha jön egy spórolósabb 2 hónap, és meglesz mindenem szinte, persze közben elmegyünk ugyanúgy mind eddig, ide-oda, utána sokkal feszetlenebbül tudnánk programokat tervezni. Viszont ha nem spórolok ezekre a dolgokra, hanem elhúzom, akkor folyton úgymond nyomás lesz a fejemen, hogy miket akarok.
2012. júl. 2. 14:23
 22/30 anonim ***** válasza:
mert a pénz beszél tesó,azért!:)
2012. júl. 2. 15:30
 23/30 anonim ***** válasza:

# 18-nak

Na én meg azt nem tudom megérteni, hogy valaki keres magának egy boltban 130 forintért egy másfél literes ásványvizet és azt képes megvenni, mikor a csapból ugyanolyan víz jön és még jobban is ellenőrzik a csapvizet bakteriológiailag, biztonságosabb és ezred annyiba kerül, mint a palackos víz.

Ráadásul PET palackot vesz, amit 10 percig használ, majd kidobja és 10000 év alatt bomlik le... na ez a hülyeség.

2012. júl. 2. 15:55
 24/30 anonim ***** válasza:
18 vagyok, hát akkor keresgessetek :D én inkább nem szomjazom addig :)
2012. júl. 2. 16:29
 25/30 anonim ***** válasza:
0%

Olyan nővel nem állok szóba. Szerencsére az ismerős lányok, mind tudnak előre gondolkodni és hordanak maguknál vizet, nem költenek sok hülyeségre, mert nem azok a p1csák akiknek a luxus számít. A mozijegyet, vagy a biliárd rájuk eső részét is rendben megadják. A zsebpénzből még táncbérletre is futja nekik.

27 F

2012. júl. 2. 18:05
 26/30 anonim ***** válasza:
74%

Pénz nélkül nem lehet csajozni. Külföldön a pasik szégyelik ha nem ők fizetnek, az nekik nagyon csúnya dolog, és egy se hagyta, mivel én magyarosan voltam nevelve. Náluk az egy gesztus volt, szeretetből, ennyi.

Régen én is azt mondtam menjen felesbe, de amióta azt látom h a pasik 90% csak a szexért nyalizik azóta azt mondom had fizessenek csak! Ha már szextárgynak néznének! Amugy egyik se viszi tulzásba! És a leggazdagabb pasim volt a legsóherebb.

2012. júl. 2. 23:38
 27/30 anonim ***** válasza:
59%

# 26.nak

nem tudom honnan szerezted a tapasztalataidat, de én pl Hollandiában és Skandináviában tapasztaltam, hogy nincs olyan, hogy a pasi fizet, annyira emancipáltak a nők, hogy nem engedik, sőt fel sem merül

sőt az ajtóban sem engedik előre őket, aki előbb odaér, az megy be előbb, nem bunkóságból, hanem így természetes

a magyar nők nagyon elvárják, hogy a pasijuk fizessen nekik mindent, közben a fejlett nyugaton ez sértés, egyértelmű utalás arra, hogy szexuális tárgynak tekintik magukat és megvehetők

egy svéd vagy norvég nő kikéri magának az ilyet, ők szabad akaratukból szexelnek, egyenlő partnerként, sőt, engem egy szép svéd csaj hívott meg, hajtott rám

na ez a totál egyenjogúság, nekem is furcsa volt, nem is tudtam megszokni hosszú távon

2012. júl. 3. 00:05
 28/30 anonim ***** válasza:
23%
Nem is csodálom h nem tudtad megszokni, pasiszerep amit a csaj csinált. Férfias.
2012. júl. 3. 02:01
 29/30 anonim ***** válasza:

én azt nem értem, hogy miért kellene a pasinak állni a nő ruhatárát. Eszembe sem jutott volna ilyesmi...Azt hittem, max. egy mozi vagy vacsora a vita tárgya, hogy ki állja...

Nálunk egyébként én fognám a pénzt, férjem elkölti, de végülis ő keresi...ha magának vesz valamit, pl. telefont, akkor nekem is, holott nem kértem, mert nekem a régi is jó lenne, míg be nem döglik.

2012. júl. 3. 06:31
 30/30 anonim ***** válasza:

Aki spórolós szerintem az éljen egyedül.

Semmi jó nem származik belőle,ha valaki így megy bele egy kapcsolatba.

A kapcsolat,esetleg később gyerek,az minden csak nem spórolás.

Az meg,hogy vki szerint szegényen is lehet boldognak lenni,az egy hülye.

Én ezt fiúként mondom,én nem akarok kapcsolatot senkivel,de nem azért,mert spórolós vagyok,hanem nem látom értelmét,idővel ilyeneket veszekednek a felek,hogy pénz.

Előjön az ösztönös védelem,mindenki magát védi,stb.

A kapcsolat a gazdagoknak való.

2013. dec. 10. 10:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!