Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik mit gondolnak azokról a nőkről, akik az első randin lefekszenek velük?
Na akkor most írok valamit, amiért lehet, hogy meg fognak kövezni:
A helyzet az, hogy ha egy kapcsolatban a szex jól működik, de minden más egy kalap kaki, a páros akkor is együtt marad, még olyan szélsőséges esetekben is, amikor a "férfi" néha eljáratja a kezét a nőn. Ha viszont minden tökéletes és idilli, de a szex nem a legjobb, akkor bizony annak szakítás lesz a vége, ha a fene fenét eszik is. Így - az én véleményem szerint - semmi gond azzal, ha valaki szeretné már korán megtudni, hogy építhet-e erre a dologra, avagy sem. Én speciel eléggé híve vagyok annak, hogy ezt megtudjam és nem csak azért, mert férfi vagyok, hanem azért, hogy ne hetek, esetleg hónapok múlva döbbenjek rá arra, hogy bibi van, amikor már kezd kialakulni valamilyen érzelmi kötődés.....
kendrazoltan!
Nem kövezlek meg, de hiba van az elméletedben. Én is ilyen voltam, de úgy alakult, hogy hónapokig várnom kellett egy lánynál. Mást már rég' dobtam volna. Gyakorlatilag az utolsó pillanatig kivártunk. Lett volna egy-két lehetőség, de a lány nem vállalta be. Ennek az lett az eredménye, hogy mire összejöttünk, már tényleg jól megismertük egymást és úgy el tudott lazulni az első alkalommal is, mint évek óta senkivel. Nekem is vele a legjobb, pedig nem 20 éves szűz gyerek vagyok...
Sajna még nem talàlkoztam ilyennel :-(
22/f
Nekem 3 hosszú kapcsolatom volt, mindhárommal gyakorlatilag az első csók után egyenes út vezetett az ágyba. Hozzáteszem, mindhármójukat ismertem korábbról, de nem volt randizgatás vagy ilyesmi. Én már csak ilyen tüzes vérmérsékletű vagyok. Elképzelhető, hogy volt néhány olyan pasi is az életemben, akivel lehetett volna komolyabb is, ha nem adom magam olyan könnyen, de nem bántam meg egy esetet sem azok közül, amiket megtettem.
Szerintem ha két ember között elég erős a vonzalom, akkor ezek a taktikák nem sokat számítanak.
Két dolgot gondolhatnak: 1. jó az ágyban
2. gyenge az ágyban
3. ezt meg kellene ismételni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!