Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érjem el, hogy a lány engem válasszon és ne az exét?
Sziasztok, a segítségetekre lenne szükségem!
A szituáció a következő:
Egy hete megismerkedtem egy lánnyal (16 éves). Nagyon jól alakul minden, naponta találkozunk, nagyon jókat beszélgetünk, élvezzük egymás társaságát is.:) Nagyon jól haladunk a lánnyal, kézen fogva járunk, átkarolva, meg minden finomság, csak csók nem volt még..
Tegnap átbeszéltük a dolgokat, elmondtuk, hogy mit érzünk egymás iránt.. Ő azt mondta, hogy nagyon szívesen lenne a barátnőm, meg minden, de ha összejönnénk fél, hogy újra összejönne az exbarátjával és nem akar megsérteni... Elmondása szerint sokkal jobb vagyok a barátjánál(nem saját egoista véleményem!, de mégis nagyon kötődik az exéhez, minden első azzal a sráccal volt neki, durván 2 évet voltak együtt... a lány azt mondta, hogy már megszokta a srácot és ezért nehéz túllépnie a dolgon...
Légyszives segítsetek, hogy mit csináljak, hogy a lány túllépjen a srácon és engem válasszon...:)
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!