Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érjem el, hogy a lány engem válasszon és ne az exét?
Sziasztok, a segítségetekre lenne szükségem!
A szituáció a következő:
Egy hete megismerkedtem egy lánnyal (16 éves). Nagyon jól alakul minden, naponta találkozunk, nagyon jókat beszélgetünk, élvezzük egymás társaságát is.:) Nagyon jól haladunk a lánnyal, kézen fogva járunk, átkarolva, meg minden finomság, csak csók nem volt még..
Tegnap átbeszéltük a dolgokat, elmondtuk, hogy mit érzünk egymás iránt.. Ő azt mondta, hogy nagyon szívesen lenne a barátnőm, meg minden, de ha összejönnénk fél, hogy újra összejönne az exbarátjával és nem akar megsérteni... Elmondása szerint sokkal jobb vagyok a barátjánál(nem saját egoista véleményem!, de mégis nagyon kötődik az exéhez, minden első azzal a sráccal volt neki, durván 2 évet voltak együtt... a lány azt mondta, hogy már megszokta a srácot és ezért nehéz túllépnie a dolgon...
Légyszives segítsetek, hogy mit csináljak, hogy a lány túllépjen a srácon és engem válasszon...:)
18/f
ezt nem értem teljesen, ezek szerint a csaj dobta az előző pasiját ezért van esélye még visszamenni? vagy mi? amúgy meg nem kellett volna belekezdjen egy új dologba ha még nem zárta le magában az előzőt, de rendes hogy legalább most elmondta és nem vezetett félre téged.Amúgy meg adj neki időt hogy lezárja és akkor lesz esélyed.
16 L
Nem úgy érzem, hogy B terv.
Nem akar összejönni a sráccal, csak fél, hogy visszamenne hozzá,mert nem lépett túl a dolgokon...
16/L
Igen, szakítottak, kb 2 hónapja. A csaj nem akar visszamenni a sráchoz, csak annyira megszokta, hogy fél, hogy véletlenül visszatáncolna... Egyébként a srácnak elvileg barátnője van... bár kitudja az milyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!