Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok egy ilyen lánnyal?
Figyelt kérdés
Nem rólam van szó hanem az egyik barátnőmről.Ő 13 éves lány.Egy kicsit duci de, szerintem hamar lefog fogyni mert tevaly óta is rengeteg kilót leadott ezért mondom hogy csak egy kis felesleg van rajta.A személyisége lenyűgöző, nagyon kedves de, egy kicsit sértődékeny.Jó a humora és szeret viccelődni. A külsejéről még annyit hogy nem magas és gyönyörű barna haja van. Már régóta szeretne valakivel járni.2012. júl. 1. 16:47
11/13 anonim válasza:
Az alacsony duci lányok nagyon is szépek és nőiesek!
12/13 A kérdező kommentje:
Sokan írták hogy 13 évesen régóta szeretne valakit az elég furcsa, igazábol ezt egy kicsit elírtam mert úgyértettem hogy mindig szerette a szerelmes történeteket és most hogy egy kicsit nagyoblett szeretne valakit.
2012. júl. 24. 21:13
13/13 anonim válasza:
Nem, nem járnék 13 éves lánnyal. Bár szerintem ez ne riassza el, mások attól még lehet, hogy igen.
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!