Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok egy ilyen lánnyal?
Figyelt kérdés
Nem rólam van szó hanem az egyik barátnőmről.Ő 13 éves lány.Egy kicsit duci de, szerintem hamar lefog fogyni mert tevaly óta is rengeteg kilót leadott ezért mondom hogy csak egy kis felesleg van rajta.A személyisége lenyűgöző, nagyon kedves de, egy kicsit sértődékeny.Jó a humora és szeret viccelődni. A külsejéről még annyit hogy nem magas és gyönyörű barna haja van. Már régóta szeretne valakivel járni.2012. júl. 1. 16:47
1/13 anonim válasza:
13 évesen nagyon régóta szeretne valakivel járni?
4/13 anonim válasza:
13 éves hmm.
nézzük csak... a régóta nálam azt jelenti, hogy mondjuk 10 éve. Hol is volt a barátnőd 10 éve? Akkor kezdte ovis pályafutását.
A válaszom a kérdésedre soha semmilyen körülmények között sem!!!
5/13 anonim válasza:
NEM. 13 éves gyerekkel nem járnék.
6/13 anonim válasza:
az ilyen leírások semmit se érnek. egy embert nem lehet pár sorban jellemezni. az összkép a lényeg (külsőleg és belsőleg is egyaránt).
mellesleg még csak 13 éves...
7/13 anonim válasza:
Addig olvastam hogy "kicsit duci" el isdöntottem a választ:Nem de lehet azért mert én izmos sportod alkat vagyok de egy ducibb fiunál tuti sikere llenne
8/13 anonim válasza:
Oké, kellet egy kis idő mire feldolgoztam, hogy nem rólam van szó XD
Mit jelent a kicsit duci?
Nos, ha fiú lennék és beleszeretnék akkor járnék vele.
A szerelem pedig nem válogat.
(pff, 13 évesen régóta? az mennyi? 1 év? )
13/l
10/13 I_krisz_I válasza:
Hm... ha küldesz róla képet megmondom :DD 14/F
( nem értem mért cikizik, 7-8. ba már vannak jó csajok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!