Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17-18 éves fiúk, járnátok egy 20 éves lánnyal? Hogyan közelednétek felé?
Figyelt kérdés
Egy koncerten megismerkedtem egy sráccal, azt hiszem bejövök neki, de olyan mintha félne közeledni. Szerintetek?2012. jún. 23. 16:50
1/5 anonim válasza:
Én igen,holnap találkozok is egy 21-éves lánnyal:)17f
2/5 anonim válasza:
jah tudja hogy az idősebb kukik kellenek egy csajnak.
De én most megismertem egy 20 éves lányt, egy TÜNEMÉNY volt, és fel sem tűnt volna hogy 2 évvel idősebb sem testileg, és szellemileg sem sokkal komolyabbak a 20on évesek sem :D Csak azt hiszik. Kár hogy volt palia meg 200km-re lakik, mekkora szívás istenem... pedig simán lett volna nála esélyem még ha olyan szép is volt xd
F18
4/5 A kérdező kommentje:
Akkor sem, ha úgy éreznéd van esély?
2012. jún. 23. 17:25
5/5 anonim válasza:
17 voltam mikor 23éves barátnőm volt... szóval az a pár év korkülönbség amúgy sem számít...
Nem a kor a fontos hanem hogy elvagytok e együtt, vagy hogy jól érzitek e egymás társaságában magatokat.
A lényeg mindig belül van...:)
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!