Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Őszintén mennyire jönnek be az igazán vékony fiúk, akiken csak szálkás izomzat van egy kicsi, de nem sok, szóval ilyen atléta alkatok inkább?
Viszont így már értem miért nem kellek a lányoknak. Rávilágítottak egy fontos dologra, amire én sosem gondoltam. Valahogy nem akartam elfogadni, hogy baj az én vékonyságom, inkább a magasságom és az arcom zavart. Pedig itt volt a probléma előttem a vékony testalkatom és én eddig nem is gondoltam rá, hogy ez az ok, amiért nem másznak rám a lányok.
Ki kell gyúrnom magam!
Na erre a két beképzelt p*ts*ra véletlenül se hallgass, akik beszóltak, hogy a vékony pasi így girhes, úgy piszkafa...
Pont az, hogy nekik vannak általában a legszebb barátnőjük, akik nem is pakolnak tonnányi sminket magukra, nem nyomják ki tövig a mellüket push uppal, hanem természetes módon szépek.
Ne foglalkozz veluk.. Sajnos nehez lesz felszedni a kilokat de muszaj
Ilyen a genetikad errol nem te tehetsz
En lany vagyok 22 es 27 kilot fogytam nalunk mindenki hizasra hajlamos
Napi 600
Kcalt eszem fel eve es heti 4szer edzem igy lettem 168 centimhez 57 kilo
Mas ha ennyi enne fel evig mar reg 40 kilo lenne :(
De ez van. Neked pont az ellentete kell felszedni.
Egyel
Sok feherjet ,es edzes edzes edzes ;) sok
Sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!