Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki strandon pasizott/csajozott be?
Figyelt kérdés
ha igen, hogy történt?2012. júl. 1. 00:09
1/5 anonim válasza:
fejbekúrtam teniszlabdával, de tök véletlenül...egyből volt közös téma ;)
2/5 Dxeno válasza:
ha van nála labda,odaúszol és"szia,labdázunk?" Persze,csak ha 100% hogy nincs senkije,különben lehetnek kellemetlen helyzetek. Ez a labdázás dolog majdnem mindig bejön.
3/5 anonim válasza:
ismerőseim mindenáron el akartak rángatni strandra,én meg mondtam nekik,h csak akkor megyek,ha hoznak nekem egy csajt.
este hívtak,hogy az egyik csaj bnője ráér,szép meg minden.
el is mentem és bombázó volt a csaj,a természete is tökéletes,meg persze neki is bejött a kigyúrt szálkás testem,vagány természetem,uh össze is jöttünk és életem nagy szerelme lett.
4/5 anonim válasza:
1cseppbolcsogság te akkora kaumgép vagy
5/5 anonim válasza:
4es, miért lennék te ökör?
soha sem dobtál fejbe még senkit? vagy ha igen, akkor nem kértél bocsánatot? ja, gondolom te ilyen gyik sz-.r vagywSÍ2...FOSD ÖSSZE MAGAD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!