Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus csaj, mit tehetek?
Van, aki divatból csinálja, de nagyon sokan nem. Nem egy leszbikust ismerek a baráti körömből is, és máshonnan is, akik már 6-7 éves koruk óta tisztában vannak vele, hogy leszbikusok. Szóval nem kell elítélni egyből mindenkit a divatozók miatt, igenis 14 évesen tisztában lehet lenni azzal, hogy melyik nemhez vonzódunk inkább.
18/L
Szia!
Szerintem is lehet tudni. Én is tudtam 12-13 évesen. Aki azt állította 20 éves kor után dől el baromság! Az történhet csak, hogy van aki 13 évesen már tudja biztosan, hogy mi ez, van, aki meg nem tudja, nem meri magának bevallani és hoppá csak később tudja 20 vagy ki tudja hány éves korában azt mondani, hogy igen, leszbikus vagyok. A szexuális orientáció nem választás kérdése! 27 éves vagyok. És akkor sem változott meg a szexuális beállítottságom, még ha egyes tini könyvek azt is írták, hogy majd kinövöm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!