Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem tudom mit csináljak és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit csináljak és hogyan, aki volt már hasonló helyzetben az tudna adni pár tippet?

Figyelt kérdés
Igazából a lényeg nagyon egyszerű, tetszik nekem egy lány de egyszerűen nagyon elérhetetlennek érzem mert mindig van körülötte 5-6 másik lány, nem tudom hogyan közeledhetnék felé, csak ha pár ötletet, tippet, hozzászólást írnátok, megköszönném!
2009. júl. 8. 21:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Tudod, hogy merre fele lakik? Vagy esetleg a telefon számát, e-mail címét. Ha tudod hol lakik és be tudsz oda jutni a postaládáig akkor a leveledet tudod kézbesíteni.
2009. júl. 8. 21:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Simán kikérheted a tömegből, vagy keress 1 olyan pillanatot amikor egyedül van :)
2009. júl. 8. 21:14
 3/7 anonim ***** válasza:

lány vagyok de tökéletesen megértem hogy "olyan izé" odamenni 5-6 lányhoz,jó nem kell órákig ott állni,de azért egy olyat odamondani neki hogy szia beszélhetünk most kicsit arrébb? az nem lehet olyan nehéz.. buta mód így alakult ki hogy mi lányok fiúktól várjuk az első lépést és nem nagyon tudunk belegondolni hogy ha nekünk kéne így odamenni 5-6 fiúhoz mi lenne..és olykor fordítva sem gondolnak bele..

azt tanácsolom menj oda szedd össze magad és beszéljetek arrébb hogy a pletykás barátnői ne figyelhessenek :D

2009. júl. 8. 21:26
 4/7 anonim válasza:
Figyelj, ha sikerülne is összeszedned azt a lányt abból ugyse lenne jó kapcsolat, mivel általában az ilyen tömegesen elindúló lányok nem tudják elötérbe helyezni azt, hogy a barátukal is kéne figyeljenek és törödjenek.
2009. júl. 8. 21:36
 5/7 anonim ***** válasza:

nanee... és az egyedül mászkáló csajokról mit gondolsz? ők akkor meg magányosak és unalmasak? vannak kivételek,pl én , nekem is van sok barátom, nem járok senkivel oké, de ha lenne barátom akkor tudnék maximálisan vele foglalkozni, hülyén hangzik de akkor tudnának a barátaim kicsit háttérbe szorulni,nem annyira mert az rossz..csak kicsit..

tudni kell mértéket tartani

2009. júl. 8. 21:38
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a válaszokat, különösen a 21 26-nak!

Nem hiszem, hogy visszaszorulnék a barátai mögé ,vagy tényleg ez lenne

2009. júl. 9. 22:34
 7/7 A kérdező kommentje:
?(lemaradt)
2009. júl. 9. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!