Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit csináljak és hogyan, aki volt már hasonló helyzetben az tudna adni pár tippet?
lány vagyok de tökéletesen megértem hogy "olyan izé" odamenni 5-6 lányhoz,jó nem kell órákig ott állni,de azért egy olyat odamondani neki hogy szia beszélhetünk most kicsit arrébb? az nem lehet olyan nehéz.. buta mód így alakult ki hogy mi lányok fiúktól várjuk az első lépést és nem nagyon tudunk belegondolni hogy ha nekünk kéne így odamenni 5-6 fiúhoz mi lenne..és olykor fordítva sem gondolnak bele..
azt tanácsolom menj oda szedd össze magad és beszéljetek arrébb hogy a pletykás barátnői ne figyelhessenek :D
nanee... és az egyedül mászkáló csajokról mit gondolsz? ők akkor meg magányosak és unalmasak? vannak kivételek,pl én , nekem is van sok barátom, nem járok senkivel oké, de ha lenne barátom akkor tudnék maximálisan vele foglalkozni, hülyén hangzik de akkor tudnának a barátaim kicsit háttérbe szorulni,nem annyira mert az rossz..csak kicsit..
tudni kell mértéket tartani
Köszi szépen a válaszokat, különösen a 21 26-nak!
Nem hiszem, hogy visszaszorulnék a barátai mögé ,vagy tényleg ez lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!