Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hozzam tudomására hogy le szeretnék vele feküdni?
Figyelt kérdés
Anyum körmöse itt dolgozik nálunk,42 éves,de bombajo nő,,most nincs senkije.Kb 1-2 hónapja próbálkozom,eddig annyi volt a max,hogy ült a széken,és felajánlottam hogy megmasszírozom.
A vállát masszíroztam,és a kezem lejjebb-lejjebb csúszott a melle tetejéig,és ott is masszíroztam,nem ellenkezett.
Amikor megy haza,indig másképp ölelem át,mint 1 átlag nőt,végigsimítom a derekát...
DE ENNÉL TOVÁBB / a mell tetejének masszírozása) még nem jutottam.
Hogyan kéne tovább lépnem,hogy sikerüljön?
Már azt is mondtam neki,ha lefeküdhetnék 1 idősebb nővel nem szalasztanám el.
2012. jún. 30. 11:11
11/12 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy felképelne, az nagyon agresszív lenne.
Vannak nők, akik kifejezetten hajlanak arra, hogy fiatal, tapasztalatlan pasiknak tartsanak szexórákat... :)
12/12 anonim válasza:
valamilyen ürüggyel kísérd haza, közben lehet "érdekes" témákról beszélgetni. ott pedig kéretszkedj fel hozzá szintén valamilyen ürüggyel. privát környezetben, kettesben már sokkal könnyebb lesz kezdeményezni. még az is lehet, hogy is is fog (ha idáig eljuttok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!