Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hozzam tudomására hogy le szeretnék vele feküdni?
Figyelt kérdés
Anyum körmöse itt dolgozik nálunk,42 éves,de bombajo nő,,most nincs senkije.Kb 1-2 hónapja próbálkozom,eddig annyi volt a max,hogy ült a széken,és felajánlottam hogy megmasszírozom.
A vállát masszíroztam,és a kezem lejjebb-lejjebb csúszott a melle tetejéig,és ott is masszíroztam,nem ellenkezett.
Amikor megy haza,indig másképp ölelem át,mint 1 átlag nőt,végigsimítom a derekát...
DE ENNÉL TOVÁBB / a mell tetejének masszírozása) még nem jutottam.
Hogyan kéne tovább lépnem,hogy sikerüljön?
Már azt is mondtam neki,ha lefeküdhetnék 1 idősebb nővel nem szalasztanám el.
2012. jún. 30. 11:11
2/12 A kérdező kommentje:
Szexről is szoktunk beszélni,nagyon szeretném
2012. jún. 30. 11:16
5/12 anonim válasza:
Mondd, hogy kétségbe vagy esve, mert nem vagy jó az ágyban és szeretnéd, ha valaki megtanítaná neked, hogyan legyél jó szerető.
6/12 A kérdező kommentje:
Értelmes kommenteket szeretnék,köszi az utolsót.
2012. jún. 30. 12:25
7/12 anonim válasza:
kérdezd meg hogy lenne e kedve DVD-z ni?? (D**ni Veled Délután )
9/12 A kérdező kommentje:
17,köszi
2012. júl. 4. 19:20
10/12 anonim válasza:
valószínűleg úgy felképelne, hogy a taknyodon csúsznál végig
de nyugodtan kérdezd csak meg, és írd le, hogy mekkorát kaptál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!