Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap szexeltunk elsőnek elég sok baki volt, azóta nem jelentkezett szerintetek elfelejthetem?
Figyelt kérdés
Mármint kB. Ez volt az 5. Talink, eddig minden táli után írt mihest hazáért most meg már lassan egy teljes napja nem keres :( arra gondolok nem voltam neki jó, szerintetek? :s2012. jún. 29. 16:41
21/30 A kérdező kommentje:
Nem hiszem el.... Most hívott hogy atjönne picit ha nem gond , na kíváncsi vagyok a végkifejletre , dobog a szívem mint az állat :D
2012. jún. 29. 17:15
22/30 anonim válasza:
szerintem nem gáz lefeküdni az ötödik randin. Várjunk hónapokig, és lehet, hogy akkor derül ki, nem is illünk össze????? neeeeeeem. ötödik randi teljesen ideális, már a harmadikon sem gáz nálam. 29/F
23/30 anonim válasza:
szerintem sem gáz, nekem még a másodikon sem.
25/30 anonim válasza:
Akk lehet megoldódik a dolog :)
Nem olyannak tűnik nekem aki csak erre hajtott vna..
27/30 anonim válasza:
Nem azt mondtam, hogy gáz lefeküdni az 5. randin, hanem azt, hogy komoly kapcsolatot nem így kell megalapozni. Én is feküdtem már le lánnyal második randin, de mindketten tudtuk, hogy csak szex lesz.
28/30 A kérdező kommentje:
Na átjott de sietett is el.. Behivtak melózni..
Annyit kérdezett hogy mit gondolok a tgnapiról
Mondtam hogy semmit összekellene még szoknunk
Nem mondott rá semmit egy pici mosollyal lezártuk
Mondta hogy "köszöni a jó estét remélem neked is jó volt "
És ment is..
Hát én már ezt nem értem
Na de a lényeg hogy nem cikiz ki miatta, megnyugodtam vmennyire... De végülis semmi konkrétabbat nem beszéltünk ezen kívül..
Amúgy Köszönöm a válaszokat!
2012. jún. 29. 18:11
29/30 anonim válasza:
Milyen bátor o.O
Ez jó :) sztem rendbe fogtok jönni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!