Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap szexeltunk elsőnek elég sok baki volt, azóta nem jelentkezett szerintetek elfelejthetem?
Figyelt kérdés
Mármint kB. Ez volt az 5. Talink, eddig minden táli után írt mihest hazáért most meg már lassan egy teljes napja nem keres :( arra gondolok nem voltam neki jó, szerintetek? :s2012. jún. 29. 16:41
11/30 anonim válasza:
Édes vagy! Sajnálom, ha tényleg csak meg akart dugni, de várjuk ki a végét! Az első együttlét sosem megy zökkenőmentesen még tapasztalt múltú egyének közt sem.
12/30 anonim válasza:
lehet ő is ugyanezt gondolja amit te, hogy nem volt elég jo neked, és szégyelli magát...:) nyugi, jelentkezz most te, nincs abba semmi, néha te is hívhatod:)
13/30 A kérdező kommentje:
Nemigaz :( pedig nekem ő meg csak a 2 volt :( fainul beleválasztottam ezekszerint
2012. jún. 29. 17:00
14/30 anonim válasza:
Kapcsolatban reménykedtél, de kvázi ismeretlenként az 5. randind lefeküdtél vele? Érdekes. Figyu, nem akarsz egy igazi kapcsolatot velem? Csak mert akkor este dughatnánk.
15/30 A kérdező kommentje:
Jó légyszíves ne így is belatom már hogy nem kellett volna
Amúgy 2 éve levelezünk ha ez számít valamit...
Csak most mertem rávenni magam hogy talizzunk
2012. jún. 29. 17:04
16/30 anonim válasza:
Sztem annyit még megérne a dolog h 1x megpróbálod te keresni ;)
Meg milyen volt a randikon? látszott rajta vmi furcsaság?
17/30 anonim válasza:
Sztem kizárt ha 2 éve leveleztek h csak ennyit akart volna..
Utánna mit mondott?
De téll keresd fel mert meg fogod bánni ha egyébként normális a srác! :)
18/30 A kérdező kommentje:
Nem... Nagyon rendes volt vegülis.. Bár szerintem csak nem akart megbántani, a csomag is megvolt a randi végén... Nem értem hogy miért nem keres most :s, ha nem akar többet tőlem is megirhatna...:s
2012. jún. 29. 17:07
19/30 A kérdező kommentje:
Mmint csókot akartam írni bocsi
2012. jún. 29. 17:08
20/30 anonim válasza:
csomag? :O
komolyan mondom h fél h elrontotta az egészet, és sose fog merni felkeresni, most neked kell lépned.
Beszéljétek meg a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!