Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem jön össze a csajozás és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem jön össze a csajozás és már minden lehetséges csajnál beprobálkoztam de nem sikerült! Valami csaj vagy tipp?

Figyelt kérdés
2012. jún. 29. 11:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Hogy a fenébe ne lehetne már észrevenni, ne idegesíts!

Ha tök ismeretlenül odajön, két értelmes szót nem tud mondani, csak "bepróbálkozik" (ahogy ezt olyan "szépen" kifejezte), akkor szerinted melyik normális lány nem fogja észrevenni, hogy mire megy ki a játék??

2012. jún. 29. 15:18
 12/16 anonim ***** válasza:
92%

Nem én idegesítelek téged, hanem az igazság, amivel szembesítettelek.

Ezt is csak te találtad ki, hogy "két értelmes szót nem tud mondani". Pedig a kérdező sehol sem állított ilyet. Szóval semelyik lány, sehonnan nem fogja észrevenni mire megy ki a játék.

2012. jún. 29. 17:27
 13/16 anonim ***** válasza:
Jól van, higgy, amit akarsz, engem nem érdekel.
2012. jún. 29. 17:48
 14/16 anonim ***** válasza:

,,Egyébként az előttem szólónak igaza van: tisztelni kell a nőket. és próbálkozz rendesen, FÉRFI módjára közeledni...."

És aki huszonéves koráig nem tudta miért tisztelni a nőket, és nem is tudott férfi módjára viselkedni, hogyan tegye meg?

2012. aug. 19. 23:50
 15/16 anonim ***** válasza:
Egyetértek keres valaki olyat aki tényleg tetszik és nála próbálkozz és ne olyanoknál akik nem is tetszenek és csak azért mennél oda hogy legyen már végre valaki...
2012. aug. 26. 00:58
 16/16 anonim ***** válasza:
A férfi módjára viselkedés, nem a nőtől függ, ezt benézted. Ez attól függ, mennyire vagy megnevelve, ha easy arc vagy, könnyen jöhetnek élmények, de szopogatsz mégis, ha nem, nehezebben jön (lehet soha), de az működik. A nők az utóbbit hívják férfinak, ezt nem tudom jogosan teszik-e, de mindenesetre ez van, hát ebből érdemes kiindulni.
2012. aug. 28. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!