Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem jön össze a csajozás és már minden lehetséges csajnál beprobálkoztam de nem sikerült! Valami csaj vagy tipp?
Hogy a fenébe ne lehetne már észrevenni, ne idegesíts!
Ha tök ismeretlenül odajön, két értelmes szót nem tud mondani, csak "bepróbálkozik" (ahogy ezt olyan "szépen" kifejezte), akkor szerinted melyik normális lány nem fogja észrevenni, hogy mire megy ki a játék??
Nem én idegesítelek téged, hanem az igazság, amivel szembesítettelek.
Ezt is csak te találtad ki, hogy "két értelmes szót nem tud mondani". Pedig a kérdező sehol sem állított ilyet. Szóval semelyik lány, sehonnan nem fogja észrevenni mire megy ki a játék.
,,Egyébként az előttem szólónak igaza van: tisztelni kell a nőket. és próbálkozz rendesen, FÉRFI módjára közeledni...."
És aki huszonéves koráig nem tudta miért tisztelni a nőket, és nem is tudott férfi módjára viselkedni, hogyan tegye meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!