Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jól éreztuk magunkat, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól éreztuk magunkat, nem akarta megadni a számát. Miért volt ez?

Figyelt kérdés

Nem teljesen pontos a cím, de nem akartam egy olyat írni, hogy "szerintetek?". Na szóval:

Osztálykirándulás: jól éreztem magam egy csajjal, mindig hívott magához, vele aludtam (ezt is o kezdeményezte). Mindeketten józanok voltunk.

Másnap nagyokat koszont, de késobb hideg volt velem és vonakodva adta meg a számát. Szakítani fog a barátjával, egy másik srác miatt (amikor ezt eldontotte, még nem voltam a képben). Egyik nap mintha bejottem volna neki, másnap egy darabig mintha látni sem akart volna. Most akkor mi van? Szeretném, ha leírnátok a véleményeteket, esetleg tippeket adnátok, hogyan folytassam. Ritka, mint a fehér holló, látok benne jovot. 16/f, 17/l

2012. jún. 28. 14:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Osztálykiránduláson mindneki szexel :D erre valóak a táborok :)
2012. jún. 28. 14:18
 2/7 anonim ***** válasza:

alvás közben történhetett valami ami elijesztette...

lehet a reggeli álló bréd, vagy az a jókis szájszag ami felkeléskor megcsapja az embert

2012. jún. 28. 14:19
 3/7 A kérdező kommentje:
Alvás kozben volt valami, akkor rám is szólt, hogy hagyjam abba, de nem kuldott el és nem is cseszett le, másnap meg sem említette, nagyokat koszont, mosolygott, egyszercsak, amikor elkértem a számát hideg volt velem. Az osztálykirándulás után, meg mintha nem mert volna a szemembe nézni.
2012. jún. 28. 14:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Talán csak túl gyors volt neki. Egyszerűen jól érezte magát veled, és most hirtelen átvált az egész másba. Lassíts és csak egyszerűbb dolgokra hívd meg. Kajálás, elruccanás ide-oda, nem tudom, amit szeret. Ne erőltess még semmit, szerintem ő sem tudja, pontosan mit akar.
2012. jún. 28. 14:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem azon filózik, hogy veled jöjjön össze, vagy a másik új sráccal. Megkockáztatom, hogy veled jobban érezte magát, de most ennyi talán elég neki. Lassíts kicsit.
2012. jún. 28. 14:37
 6/7 anonim ***** válasza:
"de most ennyi talán elég neki" -> mármint úgy értem, hogy élvezné a kötetlen jókedvet, de nem akar még komolyabb dolgot.
2012. jún. 28. 14:38
 7/7 A kérdező kommentje:

Koszonom a hasznos válaszokat, elgondolkodtattatok. Úgy gondoltam, hogy kicsit várok, hétvége nekem és neki se jó. Facebookon nem fogom keresni (valamiért ott nem szeretek ismerkedni) és majd legkozelebb felhívom hétfon, hogy kedd este rá-e ér. Azért gondoltam estére, mert ha élvezi a társaságomat akkor jó, de ha nem akkor nem is kell sokat egyutt lennie velem és ez biztonságérzetet adhat neki. Szerintetek bele megy a találkozásba? :)

Tényleg kicsit gyors volt minden, de nagyon szeretnék vele lenni és ha kell várok. Mégegyszer kossz a tippeket, válaszokat még várok!

2012. jún. 28. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!