Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ruciba jó menni randira?
ha első randi akkor semmiképp se öltözz ki. legyél természetes. valami kényelmes cuccba menj. egyszerű farmer és valami csajos felső. persze csak ha lány vagy (mert azt nem írtad) de akkor azért egy szempillaspirál is legyen rajtad, hogy kiemeld a szép szemed, és állandóan téged akarjon nézni ;)
Ha fiú vagy akkor nem tudom... én lány vagyok ezért tudom ezt :D :D
Én az első randinkra a vőlegényemmel a kedvenc farmeromban mentem, ami a legkényelmesebb volt és a legjobban állt rajtam, plusz egy egyszerű, testre simuló pólóban, ami kihangsúlyozta a melleimet és a lapos hasamat, ugyanakkor nem volt kihívó, viszont annál kényelmesebb. Mivel sétálós randink volt, sportcipőben voltam.
23/N
Lásd benne magadat szépnek, legyen kényelmes.
Az önbizalom a kulcs egy randin, ezért inkább magadnak kell tetszened, az ad egy olyan kisugárzást, ami tetszik a pasiknak.
24F
Én díjjaznám ha minibe jönnél mert az annyira nőies,meg ilyen alakra simuló blúzban hidd el.És enged ki a hajadat is,azt nagyon szeretjük :D
Hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!