Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a sok szingli emberke? Mi lesz fiúk mért nem tepertek? Nehogy pár nélkül maradjak már:D
Komolyabb hölgyekre várunk. :)
Nem ismerlek/nem ismerünk, de ettől függetlenül szívesen ismerkednék.
19/F
"Nem szeretjük amikor a hozzád hasonló kismuffok megalázva kiröhögnek mikor próbálnánk beszélgetni veletek és nemjövünk be, ez elég illúzióromboló és hervasztó tud lenni"
Ha ekkora bunkó vagy meg is érdemled, nem tudom minek kell általánosítani...senkit nem röhögnék ki ha oda akarna jönni beszélgetni akkor se ha nem az esetem!
A nôk egyèk meg amit fôztek,nagy rakàs irreàlis (szürreàlis?) igènyükkel együtt.
35/f
Már nem azért fiúk, de ha 1 hónapra cserélnetek kéne egy csajjal, szerintem rövidesen visszavágyódnátok a férfi bőrötökbe:D
Nektek is megvannak persze a nehézségeitek az életben, de egy nőnek azért nehezebb szerintem..
Egy helyes srácot csak megnéznek a csajok, jobb esetben leszólítják, vagy beszélgetnek róla..ha meg ő megy oda a lányokhoz, előnyben van
Egy csúnyább srácot nem szólítanak le, de ha odamegy a lányokhoz akkor lehet nem a legjobb fogadtatásban részesül, de alapjáraton a lányok nem olyan nagyszájúak, kinyíltak mint a srácot, szóval durva szavakkal nem kell számolnia a srácnak max elutasítják..
Viszont a szép lányokat leszólját az utcán pl...vagy elég ha átlagos vagy, de akkor is már jönnek a megjegyzések az alakodra meg hogy ők miket csinálnának veled..és ez igen zavaró tud lenni..memegyszer kiakasztó..és csodálkoznak, hogy sok az önbizalomhiányos, visszahúzódó lány
Egy csúnyább lányt meg vagy észre sem vesznek a fiúk, az a jobb ..de van , hogy látom, hogy olyan durván, fennhangon elkezdik kibeszélni a lányt úgy hogy még ő is látja és hallja...Mert a férfiak a domináns felek...bár ez sokszor bunkóságba megy át..
Persze ezt sem kell teljesen általánosítani, vannak kivételek is, de a többség sajnos ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!