Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti is úgy érzitek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is úgy érzitek, hogy tiszta kínszenvedés szingliként ez a nyár?

Figyelt kérdés
Én már úgy szeretnék egy barátnőt!

2012. jún. 24. 16:12
1 2
 1/19 anonim válasza:
0%
Légy meleg, csajból kevés van.
2012. jún. 24. 16:13
 2/19 anonim ***** válasza:
igen!
2012. jún. 24. 16:13
 3/19 anonim ***** válasza:
Igen..
2012. jún. 24. 16:15
 4/19 anonim ***** válasza:
Én szingliként totál jól érzem magam. Most komolyan mondom, jobban érzem magam mint valaha:D Nem tudom mit nyekeregtek folyton... Jó idő van, itt a nyár:D 24 F
2012. jún. 24. 16:18
 5/19 anonim ***** válasza:
Nem az. Én például ismerkedek lányokkal. Sokkal felszabadultabb mindenki most, hogy nincs már suli és szép az idő. Kövesd te is a példámat. ;)
2012. jún. 24. 16:18
 6/19 A kérdező kommentje:

Ha melegnek érzed magad és dühös vagy a világra, ne akard másra is ezt erőszakolni! ;)

Abban egyetértek, hogy sajnos kevés a lány, pontosabban a szinglik. Nem tudom más is tapasztalja, hogy minden átlagos vagy szép lány foglalt? Vagy csak én vagyok ilyen peches. :/

2012. jún. 24. 16:19
 7/19 A kérdező kommentje:

ma 16:18

Nem is bírom ki, hogy ne ismerkedjük, minden nap szoktam, de csak neten, hétvégente haverokkal élőben, a belvárosban.

2012. jún. 24. 16:20
 8/19 anonim ***** válasza:
Hát én piszkosul jól érzem magam így ahogy vagyok:D Itt a nyár a meleg,a Balaton a strand,és az egész nyarat a családomnak és a barátaimnak fogom szentelni.Tavaly nagyon elszúrtam...de idén csak velük törődöm :))):D
2012. jún. 24. 16:21
 9/19 anonim ***** válasza:
én tavaly nyáron szingli voltam (jó, kb csak júl. közepétől) és elég jól elvoltam :D sokat buliztam, ismerkedtem, stb... nem értem miért nyavalyogsz :D
2012. jún. 24. 16:57
 10/19 A kérdező kommentje:

ma 16:57

Hát ti tuti aszexuálisok vagytok, ha nem értitek miért nyavalygok, meg lelkileg is hiányzik valami belőletek, nem hiányzik, hgoy valaki szeressen, valakivel összebújni stb.? Ennyire ne legyetek már értetlenek!

2012. jún. 24. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!