Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan legyek láthatóbb a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek láthatóbb a fiúk számára?

Figyelt kérdés
Tudjátok nem vagyok egy kimondott szépség , de azért még elmegyek úgy ahogy XD Csak az a baj hogy a barátnőim mellett labdába se rúghatok ha jön egy pasi az biztos őket nézi ,meg vagy ő velük beszél. Nem tudnátok valami módszert adni hogy legalább egy pasi észre vegyen nem kell a lábamnál feküdjön , csak vegyen észre, és tetszeljek neki.(nem mellkidobásra gondolok, azt magamtól is eszembe jutott , de nm az én stílusom XDDD)
2012. jún. 26. 19:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
amíg a jó nő barátnőiddel vagy, nincs sok esélyed
2012. jún. 26. 19:21
 2/14 anonim ***** válasza:

Ne a barátnőiddel mozogj, mert mellettük nagy a kontraszt, nem téged fognak választani a srácok.

Egyedül kell járkálni, magabiztosan, de vidáman. Az vonzza a tekintetet.

És ne a legszuperebb pasikra mozdulj, szemezz csak, hanem a kevésbé jókra is, mert te sem vagy egy főnyeremény. Hidd el egy kevésbé jó pasi örömmel lenne veled, ha adsz egyértelmű jeleket, szemezel, aztán elkapod a tekinteted, akkor nyert ügyed van. És mosolyogj.

Küldj priviben képet, megmondom, hogy nagyon csúnya vagy-e vagy mi a baj veled.

Az biztos, hogy nem a barátnőid mellett fogsz bepasizni.

Egyedül lemész bárhova, szórakozóhelyre, iszol egy koktélt, a pasik tuti felfigyelnek rád. Egyedülálló lányra repülnek a pasik, mint légy a ...

2012. jún. 26. 19:26
 3/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, azt hiszem nem lesz bajom ha egyedül megyek valamerre XD remélem sikerülni fog. Köszönöm a válaszokat
2012. jún. 26. 19:28
 4/14 anonim ***** válasza:
80%
neonzöld, fényvisszaverős láthatósági mellényt tudom ajánlani.
2012. jún. 26. 19:39
 5/14 anonim ***** válasza:
38%

Ha láthatóbb szeretnél lenni, akkor két tanácsom van: 1. Amit az előttem szóló mondott, a láthatósági mellényt, ha ember vagy.

2. Ha egy Predator vagy, akkor a karodon lévő szerkezettel kapcsold ki az álcázást.

Remélem segítettem ;)

2012. jún. 26. 19:50
 6/14 anonim ***** válasza:
19:39 adom! :D
2012. jún. 26. 20:00
 7/14 anonim ***** válasza:
Én is ugyanezt érzem, amit mondasz. Ehhez képest azért volt olyan srác, aki észrevett (az évfolyamon mindenki mondta, hogy hmm milyen jóban vagy azzal a helyes pasival, jöttek az irigykedő szavak ám), bár nem jöttünk össze, csak barátok lettünk, de megérte:D Hidd el, aki szeretne, az észrevesz.
2012. jún. 26. 20:13
 8/14 anonim ***** válasza:
Egyébiránt nem feltétlen kell, hogy megnézzenek az utcán. Ha mondjuk egy társaságba keveredsz, egy idő után felfigyelnek rád a fiúk, még ha csendes is vagy, mert a hivalkodó lányokat nem nagyon szeretik, a visszahúzódóbbak meg titokzatosabbak lesznek.
2012. jún. 26. 20:16
 9/14 A kérdező kommentje:
OK kezdek megnyugodni . Köszi a válaszokat
2012. jún. 26. 21:41
 10/14 anonim ***** válasza:
Inkább egy blökivel sétálj mint egy kuplerájjal
2012. jún. 26. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!