Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem unalmas vagyok a lányok számára, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mindig amikor beszélgetek lányokkal, azt érzem, hogy unatkoznak. Pedig szeretek mindenféléről beszélni, kérdezgetem is őket mindenről, de valahogy nem működik ez az egész. Mi ez ellen a megoldás? beszélgessek velük a hajegyenesítés fortélyairól? -.- 21/F2012. ápr. 23. 14:33
1/5 anonim válasza:
Nem tudom, még nem beszéltem veled. De lehet felszínes lányokat fogtál ki.
22/L
2/5 anonim válasza:
erre nincs recept, valakinek majd bejössz, lehet, hogy a lányok nem éppen értelmesek, akikkel leállsz, de lehet, hogy te vagy tényleg egy nagy mulya, aki unalmas
valaki két mondatot mond nekem és jó társalgónak tartom, viccesnek, szellemesnek, gyors észjárásúnak, értelmesnek, más meg húsz percen át beszél és közben csak arra tudok gondolni, hogy mikor tudnék már lelépni...
sok mindentől függ ez
3/5 anonim válasza:
Nem lehet hogy nem a megfelelő lányokkal beszélgetsz? Ha barátnőt keresel, és azok kötött érzed hogy lapos a beszélgetés akkor annyi hogy nem jó lánnyal ülsz le beszélgetni! Nehogy a hajegyenesítés fortélyairól beszélgess velük :) de ha egy lánnyal nincs meg a kölcsönös érdeklődés akkor mindegy miről fogtok beszélgetni..ez a tapasztalatom.
4/5 kiflitolvaj válasza:
Ne étterembe vidd őket, hanem pl. bungee jumpingolni.
5/5 anonim válasza:
Sose csináltál semmi őrültet életedben?? Amiről tudnál mesélni? Vagy vicces dolgokat?? Ha röhögnek már nem unatkoznak... Össze lehet hozni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!