Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem tudom, hogy kezdjek hozzá!?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom, hogy kezdjek hozzá!?

Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok és még nem volt barátnőm. Nem vagyok bulizós tipus és nincs gyakorlatom az ismerkedésbe. Nem tudom, hogy kezdjek hozzá az egészhez. Értelmes válaszokat várok!
2009. júl. 7. 21:29
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, én is ugyanabban a cipőben járok, mint te, csak én 18 éves vagyok. Persze már 16 évesen is nagyban vágytam egy barátnőre. Akkor én se tudtam, hogy kezdjem, nem voltam bulizós. Mostanra kialakult az az énem, ami úgy néz ki, nyerő a csajoknál, és hamarosan össze is fog jönni :)

Azt mondom, kezdj el bulikba járni, de csak szolidan. Ne idd magad seggrészegre, inkább az ismerkedés legyen a cél, ahhoz pedig egy kevés pia is elég, feloldja a gátlásaidat. Járj el a haverokkal a városba délutánonként, esténként. Ne élj bezárva, mert az a legrosszabb, amit tehetsz. Feltételezem, hogy sokat gépezel. Ne legyél kocka, mert az nem nyerő a lányoknál. Próbálj meg elszakadni a PC-től, és tölts több időt a barátaiddal. Ha sokat vagy társaságban, előbb-utóbb biztosan lesz olyan lány, aki felfigyel rád! Onnantól pedig megy magától a dolog. Sok sikert kívánok neked!

2009. júl. 7. 21:39
 2/2 anonim ***** válasza:

kezdj valami hobibba, pl görkorizás, bmx-ezés,valamilyen tánc (itt nem a csajoknak valót gondoltam:))vagy gitár/dpb ... belépsz egy együttesbe:P stb. szóval valami oylan amivel sok lesz az ismeretséged és még a csajokat is vonza:D ha nincs ilyen haverod, kérdezz körül közülük hátha ők ismernek valakit, megbeszéltek egy haverkodos összezördülést és belevágsz:D

bár ez csak egy ötlet^^

csak légy nyugodt és ne stresszelj^^, sok sikert^^

2009. júl. 8. 02:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!