Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha egy csajjal először találkozok, és interneten ismerkedtünk meg?
Tudtok pár tanácsot mondani ? Mert az interneten megismerkedtem egy lánnyal, és találkozni szeretne velem.
17 éves vagyok de még nem volt normális kapcsolatom.
vigyem el fagyizni ? vagy...
Neked még nem kapcsolatod nem volt, hanem még nem randiztál.
Ha görcsös vagy, akkor a beülős dolgokat nem javaslom. Ha már feloldódtatok, akkor be lehet ülni egy fagyira.
Keress egy olcsó (ingyenes) szabadtéri rendezvényt, de ne zajosat. Ahol lehet beszélgetni is, de van annyi történés a környezetetekben, hogy mindig van miről beszélni. Javasolnám még a táncot...
Add önmagad, legyél vele kedves, udvarias, mosolyogva várd. Beszélgessetek sokat, valamennyire már ismeritek egymást a netről, szóval biztosan van közös téma. A fagyi jó ötlet, közben sétálgassatok. Ha van valami kedvenc helyed, pl. folyópart vagy akármi, elviheted oda, megmutathatod neki. Elsőre szerintem több nem kell, itt a beszélgetés a fontos, hogy élőben is egymásra hangolódjatok. Ha nagyon jól érzitek magatokat és látszik hogy bejöttök egymásnak, egy idő után fogd meg a kezét. A reakciójából látszik hogy ő is akar-e tőled valamit. Ha igen, akkor már csak rajtatok múlik, hogy a csókig is eljuttok-e aznap (de nem kell elsietni).
Ha nem jön be élőben a lány, akkor ezt már a randi közben próbáld vele érzékeltetni, ne kelts benne reményeket, hogy lehet folytatás. A végén meg is mondhatod neki, hogy te úgy érzed, nem vagytok összeillőek. Nagyon szar érzés, ha egy randin a fiú úgy viselkedik, mintha bejönne neki a lány, a végén meg is ígéri, hogy majd felhívja és lesz újabb találkozó, de közben magában már eldöntötte, hogy nem lesz semmi. A lány meg csak várja reménykedve azt a hívást...
Remélem, tudtam segíteni valamennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!