Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova vigyem a lányt ha egyszer, találkozok vele?
Jól sejtem, hogy netről ismeritek egymást, és nem egy helyen laktok?
Séta, megmutatod a várost/falut, ahol élsz. Közben fagyi. Vagy akár kezdhettek egy cukrászdában fagyival, ülve jobban tudtok egymásra figyelni, és utána séta.
Megmutatnám neki a városom nevezetességeit, ez egyben témát is ad, de séta közben bármiről lehet beszélgetni.
(Ha egy városban laktok, a séta/fagyi persze akkor is jó.)
Közben persze megkérdezheted, hogy neki mihez lenne kedve. Ha tudsz rá pénzt költeni, esetleg elmehettek bowlingozni, biliárdozni. Ha sportos, biciklizhettek is a környéken (ha pl. van egy lánytesód, aki kölcsönadja a bicaját).
Rossz idő esetén valahova beülni (cukrászda, teázó, kávézó), vagy az említett bowling/biliárd, ha nem akarsz pénzt költeni akkor esetleg pláza, bár az nem éppen jó hely randira...
Mi az első találkozásunkkor csak egy tó mellett ültünk/sétáltunk órákig, és beszélgettünk... szép hely volt, de nem az volt a lényeg, hol vagyunk, hanem hogy ismerkedjünk.
Moziban nem lehet beszélgetni, ismerkedni, első randinak szerintem nagyon rossz:)
Nekem egyszer második randi volt, és a mozi vonzza magával, hogy legalább akezét megfogod, ami nekem viszont gyorsss volt úgy hogy nem is ismertem azelőtt.
A mozi sem rossz ötlet, de én ha először találkozom valakivel, akkor inkább rá vagyok kíváncsi, és nem egy filmre, miközben ő a sötétben ül mellettem. Utána a gyorsétterem jó, de ott feltételezem nem töltenétek túl sok időt.
A mozit akkor választanám, ha a nap nagy részét együtt töltitek, és mellette jut idő másra is. Akkor jó.
Utolsónak igaza van. Én annyira ideges tudok lenni, hogy a kés is kiesne a kezemből. :)
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!