Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova vigyem a lányt ha egyszer, találkozok vele?
# 8/10 ma 13:08: Ez igaz :D:D:
13:11: Hát nekem mondod? :D Én amúgy is egy visszahúzódó tipus vagyok, szerintem a víz fog szakadni rólam :)
A netes ismerkedés egyik előnye (én is így ismertem meg a barátomat), hogy mire eljuttok a találkozásig, már valamennyire ismeritek egymást, és tudod, milyen témákról tudtok jól beszélni, miket szeret csinálni - szeret-e sétálni, milyen kajáldákat szeret, jobban örülne-e egy Duna-parti sétának, vagy egy kávézónak.
Addig akár finoman rá is kérdezhetsz az ilyesmikre, próbáld meg kitalálni, mi tetszene neki. Ha nála találkoztok, akkor kicsit könnyebb dolgod van, ő irányít, hogy hova menjetek, viszont akkor is legyen pár ötleted, hova mennél szívesen (ha esetleg rákérdez).
Tudom, könnyű azt mondani, hogy ne izgulj, de ha már egy hónapja beszéltek, és a mikrofon is előkerült, akkor bizonyára érdekled a lányt. :) Csak természetesen, legyél kedves, udvarias, ha neten tudsz vele jókat beszéletni, élőben is menni fog. Sok sikert! :)
Szerintem élőben könnyebb lesz beszélgetni, mint mikrofonon. Legalábbis magamból kiindulva. Én is visszahúzódó típus vagyok, de írásban tök jól elchatelek bárkivel, élőben már azért izgulok nagyon, de ott is megy, telefonon viszont (ami ugye olyan mint a mikrofon) sokszor leblokkolok :D :D
2 éve vagyok együtt a barátommal, de még mindig tök izgulok, ha telefonon kell vele beszélnem... nem tudom miért. :D (Élőben semmi probléma a kommunikációval.) Talán mert ott (telefon, mikrofon) muszáj, kell valamit mondani, ott kínos a csend. Élőben viszont nem feltétlenül, és ott sokat segít a testbeszéd, érintések.
Azt szerintem majd a helyzet közben tudod kideríteni, hogy meddig mehetsz el. Az elején még ne legyen érintés (arca puszival üdvözöld), de ha jól kijöttök, jól érzitek magatokat, és élőben is bejön a lány, akkor séta közben nyugodtan megfoghatod a kezét. Ha ezt korainak tartja, úgyis szól. Ha a kézfogás már megy, és utána is tök jól elvagytok, akkor átkarolhatod, ölelheted.
A csók kicsit nehezebb kérdés, én alapból a legelső randin azt még nem feltétlenül tartanám jó ötletnek, de ez is teljesen helyzetfüggő. Ha nagyon egymásra hangolódtatok, nagyon bejöttök egymásnak, akkor simán mehet. Meg attól is függ, hogy legközelebb mikor fogtok találkozni. Ha hamar, akkor én lehet hogy a csókkal várnék a 2-3. randiig, de ha csak ritkán tudtok találkozni, akkor már az elsőn mehet, hogy lássa, tényleg akarsz tőle valamit.
ma 13:49: Okés akkor ezt megfogadom
13:50: Hát 19 és kb olyan 80km.
19 éves, akkor már tényleg lehet vele gyorsabban haladni. Főleg ha már volt korábban barátja, ezt nem tudhatom. A lényeg, hogy neked is jó legyen a tempó és a lány se érezze magát kellemetlenül, ezt úgyis észre lehet rajta venni.
80 km nem olyan gáz, viszonylag gyakran meg lehet oldani a találkozást, főleg nyáron, használjátok ki! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!