Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha odamentek egy ismeretlen lányhoz akit leszeretnétek szólítani, milyen szöveggel rukkolnátok elő?
#8 vagyok.
#9es verzióját úgy egészíteném ki, hogy: azt mondja neki, nem biztos benne, hogy itt van nála, lehet, hogy otthon hagyta. Szóval a) verzió az, hogy nála van, de nem találja, így felmerül benne az a gondolat, hogy lehet, otthonhagyta, ez a b) verzió. És akkor így kevésbé nézi nyominak. :D
Viszont az a baj ezzel, hogy sok csaló is így veteti elő az emberek mobilját, hogy eltudja lopni. Szóval rohadt szimpatikusnak kell lenni. :D
Megint a #8 vagyok. :D
Ha a #9 verziója sikerülne és a lány megcsörgetné, akkor én így folytatnám:
Ugye megszereztük a lány számát. Másnap úgy hívnám fel, hogy "véletlenül" ő tárcsáztam. Szóval:
Fogom magam és felhívom.
Én: -Ó, szia anya, de jó, hogy felvetted! ...
Lány: -Őő, elnézést ez szerintem téves hívás lesz!
Ekkor természetesen emlékszünk a hangjára.
Én: -Jajj, Úristen, elnézést! Biztos félre nyomtam a híváslistában, az androidos mobilokon olyan közel vannak egymáshoz a hivó ikonok. Várj, nem te vagy az a Kedves Lány aki tegnap megcsörgetett a Deáknál engem?
Lány: -Semmi gond! Egyébként szerintem én voltam, emlékszem a hangodra!
Na és akkor innentől kell elintézni a találkozót. :D :P
#8 vagyok
Az már nem bonyolult! :D :P
-Jajj, Drágám, annyira fázok és most valamiért nagyon félek! Odabújhatnék hozzád?
Mondjuk, valahogy kiflis alakzatban fekszetek. Így a plömplid a popójához ér. Elkezded símogatni, cirógatni. Aztán egyre "több" helyen. És ha akarja már ki is alakult a Nagy szituáció.
Én vagyok a mai estimese mondó? xD
Igen:D
Hogyan kéri meg a kezét?:D
#8, a mesemondó vagyok xD
Mindenféleképp egy szép tavaszi est kellene, amikor csak úgy fújdogál a friss tavaszi szellő. Hogyha egyszerűen szeretném, akkor; sétálunk ebben az esti, tavaszi, szellős időben egy romantikus tájon\helyen, ahol romantikus fények vannak -akár a vörös lemenő nap fénye. Amikor épp az illatos szellő felénk jön és megsimogatja az arcunk, mondanám neki, hogy mennyire, de mennyire szeretem és hogy leélném vele az egész életem, lenne-e a feleségem.
De ez lehet, hogy már túl álomszerű...
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!