Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha odamentek egy ismeretlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha odamentek egy ismeretlen lányhoz akit leszeretnétek szólítani, milyen szöveggel rukkolnátok elő?

Figyelt kérdés
2012. jún. 25. 21:47
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

#8 vagyok.

#9es verzióját úgy egészíteném ki, hogy: azt mondja neki, nem biztos benne, hogy itt van nála, lehet, hogy otthon hagyta. Szóval a) verzió az, hogy nála van, de nem találja, így felmerül benne az a gondolat, hogy lehet, otthonhagyta, ez a b) verzió. És akkor így kevésbé nézi nyominak. :D

Viszont az a baj ezzel, hogy sok csaló is így veteti elő az emberek mobilját, hogy eltudja lopni. Szóval rohadt szimpatikusnak kell lenni. :D

2012. jún. 25. 23:02
 12/32 anonim ***** válasza:
Hát ha normális ruhákba vagy nem ilyen turkálós melegítőkbe, neadj isten szakadt,koszos ruhába akkor csak nem nézik ki belőled első benyomás alapján hogy te most elakarod lopni a telefonját.
2012. jún. 25. 23:10
 13/32 anonim ***** válasza:

Megint a #8 vagyok. :D

Ha a #9 verziója sikerülne és a lány megcsörgetné, akkor én így folytatnám:

Ugye megszereztük a lány számát. Másnap úgy hívnám fel, hogy "véletlenül" ő tárcsáztam. Szóval:

Fogom magam és felhívom.

Én: -Ó, szia anya, de jó, hogy felvetted! ...

Lány: -Őő, elnézést ez szerintem téves hívás lesz!

Ekkor természetesen emlékszünk a hangjára.

Én: -Jajj, Úristen, elnézést! Biztos félre nyomtam a híváslistában, az androidos mobilokon olyan közel vannak egymáshoz a hivó ikonok. Várj, nem te vagy az a Kedves Lány aki tegnap megcsörgetett a Deáknál engem?

Lány: -Semmi gond! Egyébként szerintem én voltam, emlékszem a hangodra!

Na és akkor innentől kell elintézni a találkozót. :D :P

2012. jún. 25. 23:12
 14/32 anonim ***** válasza:
Ugorhatnánk arra a részre, amikor megtörténik az első szex?:P:D
2012. jún. 25. 23:14
 15/32 anonim ***** válasza:
Sok lehetőség van, ez egyén függő hogy ki melyiket használja szívesebben, én csak 1alternatívát írtam arra ha valaki félénkebb és nem meri szemtől szembe elhívni valahova. :D
2012. jún. 25. 23:19
 16/32 anonim ***** válasza:

#8 vagyok

Az már nem bonyolult! :D :P

-Jajj, Drágám, annyira fázok és most valamiért nagyon félek! Odabújhatnék hozzád?

Mondjuk, valahogy kiflis alakzatban fekszetek. Így a plömplid a popójához ér. Elkezded símogatni, cirógatni. Aztán egyre "több" helyen. És ha akarja már ki is alakult a Nagy szituáció.

Én vagyok a mai estimese mondó? xD

2012. jún. 25. 23:20
 17/32 anonim ***** válasza:

Igen:D

Hogyan kéri meg a kezét?:D

2012. jún. 25. 23:21
 18/32 anonim ***** válasza:
Édes ideadnád a kezed? Az enyém nem fér be az ágy alá de beesett a kulcsom :'D
2012. jún. 25. 23:25
 19/32 anonim ***** válasza:

#8, a mesemondó vagyok xD

Mindenféleképp egy szép tavaszi est kellene, amikor csak úgy fújdogál a friss tavaszi szellő. Hogyha egyszerűen szeretném, akkor; sétálunk ebben az esti, tavaszi, szellős időben egy romantikus tájon\helyen, ahol romantikus fények vannak -akár a vörös lemenő nap fénye. Amikor épp az illatos szellő felénk jön és megsimogatja az arcunk, mondanám neki, hogy mennyire, de mennyire szeretem és hogy leélném vele az egész életem, lenne-e a feleségem.

De ez lehet, hogy már túl álomszerű...

:D

2012. jún. 25. 23:33
 20/32 anonim ***** válasza:
Ez is jó #18! :D
2012. jún. 25. 23:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!