Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randi után szokás egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi után szokás egy kedves sms-t írni? A lényeg a szokás szón van

Figyelt kérdés

ugyanis a volt párom, akivel 3 évet voltam együtt, első randi után rám írt egy kedves sms, még akkor elválás után. jól esett.

szóval azóta, hogy vége (nemrég) volt pár randim, egyik srác sem írt rám.

de akinek tetszek és lesz belőle kapcsolat, az rámírna?

vagy ilyet csak a volt páromtól kaptam kivételesen?

2012. jún. 24. 21:38
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
de engem az első randi vonzata érdekelne, nem amikor már jártok, akkor már mindegy meg van a kontakt ennyi. nincs akkor súlya.
2012. jún. 24. 22:11
 12/18 anonim ***** válasza:
a randi úgyis csak 1x-i alkalom , utánna még lehet bunkó is meg randes is, ne ettől tedd függővé ;)
2012. jún. 24. 22:13
 13/18 A kérdező kommentje:

nem ettől teszem függővé.

ezzel csak annyi a bajom, hogy az exet már megint többnek látom, mint bármelyik más pasit.

próbálok megszabadulni az érzéseimtől, ezért ismerkedem, randizom, de tőle még az első randin is többet kaptam, mint bárkitől :(

és kezdtem reménykedni, hogy csak azért, mert nem érdeklem a srácokat, így nem költenek sms-re. de most rájöttem, hogy csak mert bennük annyi sincs, mint az exben volt. ráadásul ő még akkor nem is vett engem komolyan. így írt rám. csak natur kedvességből. ami 3 év után is örömmel tölt el. és nem akarom ezt érezni.

2012. jún. 24. 22:21
 14/18 A kérdező kommentje:
tehát nem szokás. meg van a válasz. az ex kivételes volt.
2012. jún. 24. 22:25
 15/18 anonim ***** válasza:
én eddig csak egy randi után kaptam sms-t, pedig volt már egy-kettő, és vele végül nem lett semmi komoly, de olyannal lett, aki nem küldött sms-t. ez személyfüggő, szerintem valakinek ez már túl soknak számít, és nem akarják hogy már az első randi után úgy érezd, hogy túlzásba viszik. 20L
2012. jún. 24. 22:26
 16/18 anonim ***** válasza:
2. vagyok..azt írták mindig h jól érezték magukat és várják a következőt
2012. jún. 24. 23:10
 17/18 A kérdező kommentje:

és ma megtört a jég :)

gondoltam megírom.

ma volt egy hát ugyan nem első, de második randim egy sráccal. Felülmúlta az exet!!!!

Randi után, elbúcsúztunk, elment, én battyogtam haza, egyszercsak látom utánam jött kocsival, megállt, kiszállt és azt mondta, csak nem akart elmenni egy csók nélkül :)

szóval a randi után megvolt a ráadás és felülmúlta az exet :)

asszem boldog vagyok, de piszkosul.

2012. jún. 26. 21:25
 18/18 anonim ***** válasza:

Ejha :)

grat hozzá ;)

2012. jún. 26. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!