Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi után szokás egy kedves sms-t írni? A lényeg a szokás szón van
ugyanis a volt párom, akivel 3 évet voltam együtt, első randi után rám írt egy kedves sms, még akkor elválás után. jól esett.
szóval azóta, hogy vége (nemrég) volt pár randim, egyik srác sem írt rám.
de akinek tetszek és lesz belőle kapcsolat, az rámírna?
vagy ilyet csak a volt páromtól kaptam kivételesen?
nem ettől teszem függővé.
ezzel csak annyi a bajom, hogy az exet már megint többnek látom, mint bármelyik más pasit.
próbálok megszabadulni az érzéseimtől, ezért ismerkedem, randizom, de tőle még az első randin is többet kaptam, mint bárkitől :(
és kezdtem reménykedni, hogy csak azért, mert nem érdeklem a srácokat, így nem költenek sms-re. de most rájöttem, hogy csak mert bennük annyi sincs, mint az exben volt. ráadásul ő még akkor nem is vett engem komolyan. így írt rám. csak natur kedvességből. ami 3 év után is örömmel tölt el. és nem akarom ezt érezni.
és ma megtört a jég :)
gondoltam megírom.
ma volt egy hát ugyan nem első, de második randim egy sráccal. Felülmúlta az exet!!!!
Randi után, elbúcsúztunk, elment, én battyogtam haza, egyszercsak látom utánam jött kocsival, megállt, kiszállt és azt mondta, csak nem akart elmenni egy csók nélkül :)
szóval a randi után megvolt a ráadás és felülmúlta az exet :)
asszem boldog vagyok, de piszkosul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!