Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, nálatok mennyire számít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, nálatok mennyire számít a tánc?

Figyelt kérdés

Rengetegszer fordult elő velem, hogy éreztem, hogy sínen vagyok egy lánynál, megvolt az érdeklődés, és amint táncra került a sor leromboltam amit addig felépítettem, mert nem igazán tudok táncolni. Gondolom nagyon fontos lehet számotokra a tánc, tudnátok tanácsokat adni, így későn kezdve? :)

Hosszú történet, de régen elég béna srác voltam :/, és nem volt alkalmam senkivel se megtanulni.

2012. jún. 24. 19:27
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
egyet értek utolsó és 15:50, de nekem nem azzal van gondom, amikor egyedül táncolok elég jól érzem magam, itt jön az utolsó válasza, lánnyal már nincs magabiztosságom
2012. júl. 11. 16:21
 22/25 anonim ***** válasza:
Szerintem meg abszolút lényegtelen, hogy tud-e táncolni egy fiú vagy sem... én pl. a latin táncot nyomó fiúkat férfiatlannak, a discos táncokat meg röhejesnek találom, de amúgyis... most komolyan, egy lány csak azért otthagyott, mert nem tudtál táncolni? Hát akkor totál idióta volt... hidd el, hogy nem ez számít nálunk. 21/L
2012. júl. 20. 21:29
 23/25 A kérdező kommentje:
remélem igazad van :)
2012. júl. 20. 23:42
 24/25 anonim ***** válasza:
Hogy én mennyire utálom a táncot. Nincs itt önbizalomhiányról szó, hanem nem élvezem, és akkor mi van?! HÁÁÁÁ?! A sexben meg mióta van ritmus azt sosem értettem.
2012. júl. 21. 00:05
 25/25 anonim ***** válasza:

Fontos a tánc, én nagyon jól táncolok, átlagos külsővel, és bejövök a lányoknak.

23/F

2012. júl. 30. 00:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!