Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, nálatok mennyire számít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, nálatok mennyire számít a tánc?

Figyelt kérdés

Rengetegszer fordult elő velem, hogy éreztem, hogy sínen vagyok egy lánynál, megvolt az érdeklődés, és amint táncra került a sor leromboltam amit addig felépítettem, mert nem igazán tudok táncolni. Gondolom nagyon fontos lehet számotokra a tánc, tudnátok tanácsokat adni, így későn kezdve? :)

Hosszú történet, de régen elég béna srác voltam :/, és nem volt alkalmam senkivel se megtanulni.

2012. jún. 24. 19:27
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
kiváló kérdés
2012. jún. 24. 19:28
 2/25 anonim ***** válasza:

Nálam számít. Jó, ha a férfi tud táncolni és vezet :) Bár én régebben jártam táncórára...

25/N

2012. jún. 24. 19:31
 3/25 anonim ***** válasza:
eléggé számít
2012. jún. 24. 19:32
 4/25 anonim ***** válasza:
61%

Jártam társastáncra 1.5, majd hip-hopra 3 évig, és a csajok egyáltalán nem akarnak táncolni velem, hanem azt várják, ki megy oda mögéjük, hogy tekereghessenek! Szóval nekem 4.5 év aktív tánccal töltött év ennyit ért. Semmit.

Egyébként százalékos arányban a csajok sz*rabbul táncolnak, 10-ből 8 csak a fenekét rázza.

2012. jún. 24. 19:32
 5/25 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy érezd a ritmust és tudj két-három alap táncmozdulatot (én most szórakozóhelyekről beszélek, a klasszikus tánchoz nem értek). Ha jó a ritmusérzéked, látják rajtad, hogy jó vagy az ágyban! :DDD
2012. jún. 24. 19:33
 6/25 Pityeeesz ***** válasza:

Egy tanács: ne táncolj ha nem tudsz.

Ha van egy csaj és táncolni kell mögé állsz és smirdlizel vele aztán úgy is dugás lesz a vége ha kicsit is bejössz neki. Nem kell ezt túlzásba vinni, a csaj sem azt várja el hegy elkápráztasd a tánctudásoddal. Ha ahelyett hogy a csajjal foglalkoznál azon görcsölsz hogy bénán táncikázol akkor jó hogy nem jön össze egy suna sem.

2012. jún. 24. 19:38
 7/25 anonim ***** válasza:
73%

Én nem minősítem táncnak a s.eggrázást és dörzsölődést.

25/N

2012. jún. 24. 19:39
 8/25 anonim ***** válasza:
Pedig a tánc egy vízszintes irányú vágy függőleges kifejeződése (na jó, a függőlegesség az nem mindig jön össze... :DDD)
2012. jún. 24. 19:41
 9/25 anonim ***** válasza:

én nem tudok táncolni, nem is oylan típus vagyok

24/F

2012. jún. 24. 19:44
 10/25 anonim ***** válasza:

Igen, pl latin táncoknál ez fontos, de azért lépések is vannak :)

25/N

2012. jún. 24. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!