Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, nálatok mennyire számít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, nálatok mennyire számít a tánc?

Figyelt kérdés

Rengetegszer fordult elő velem, hogy éreztem, hogy sínen vagyok egy lánynál, megvolt az érdeklődés, és amint táncra került a sor leromboltam amit addig felépítettem, mert nem igazán tudok táncolni. Gondolom nagyon fontos lehet számotokra a tánc, tudnátok tanácsokat adni, így későn kezdve? :)

Hosszú történet, de régen elég béna srác voltam :/, és nem volt alkalmam senkivel se megtanulni.

2012. jún. 24. 19:27
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
a ritmusérzékem nagyon jó, zenélek, viszont a gyakorlati már kevésbé, inkább az a nehéz, hogy egyszerre mozogjak a lánnyal, vagy ha a tipikus jobbra balra smirdlizés megy, akkor hajlamos vagyok kibővíteni a koreográfiát, és akkor bomlik a rendszer, ha bele akarok vinni valami kis bonyolultságot máris érzem rajtuk, hogy az már nem kóser
2012. jún. 24. 19:49
 12/25 anonim ***** válasza:
iratkozz be tanfolyamra.
2012. jún. 24. 19:51
 13/25 anonim ***** válasza:
Akkor meg a lányok alacsony igényszintjével van a gond. Alkalmazkodj hozzájuk, ha közülük akarsz barátnőt.
2012. jún. 24. 19:51
 14/25 A kérdező kommentje:
de ennyire fontos, hogy ez miatt elkönyvelnek ? o.O
2012. jún. 27. 19:13
 15/25 anonim ***** válasza:
Szerintem aranyos, ha egy fiú nem tud táncolni, hanem bénázik :D
2012. jún. 29. 21:53
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

ŐSZINTÉN. én rájöttem valamire! Figyelem!

A tánc nem más mint önbizalom. (most nem a foxtrott -vagymi-ről beszélek :D ) Akinek nincs önbizalma az elmegy a tánctérre és leblokkol mint az állat és szánalmasan néz ki ahogy próbálkozik vagy csak áll. Zavarban van. És ezt elkönyveli annak hogy nem tud táncolni.

Pedig b*zdki csak rá kell nézni a többi nyomingerre hát talán csinálnak valami utánozhatatlan mozdulatsort? Triplaszalltóznak meg fejenállnak? nem hiszem :D

Szerintem akinek van önbizalma az táncol és még jól is érzi magát. Mert max hülyére veszi és viccesen fog táncolni ,de nem szánalmasan viccesen hanem vicces viccesen. Aztán ezt tovább fejlesztendő aki ráharap az ízére az már párzási előjátékként is előnyt tud csiholni belőle (fiúk is ,lányok is). Komolyan...

Higgyétek el ez így van.

2012. júl. 10. 15:50
 17/25 anonim ***** válasza:

Én a legutóbbi barátnőmet így szedtem fel. :)

Úgyhogy tuti sokat jelent nekik.

2012. júl. 10. 15:53
 18/25 anonim ***** válasza:
54%
Ja és ez páros táncra értendő, nem diszkós lötyögésre!
2012. júl. 10. 15:54
 19/25 anonim ***** válasza:
Pedig szerintem a diszkós lötyögésre gondolt...
2012. júl. 10. 15:57
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
számít mert a vezető készségedet mutatja meg azt hogy mennyire vagy magabiztos.....és azt hogy rád lehet valakinek bízni magát
2012. júl. 10. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!