Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most akkor uljek ki valahol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor uljek ki valahol nehany konyvvel es varjam, hatha valaki megszolit? L/20

Figyelt kérdés

Nem ertem, hogy manapsag az emberek hogy kepesek barmifele kapcsolatot letesiteni egymassal, En, szemely szerint teljesen izolaltnak erzem magam masoktol es nehezemre esik embereket megszolitani, flortolni, csevereszni random modon. Soha nem volt parkapcsolatom, mindenki, aki talalkozott velem egyszer, tobbszor nem is keresett es olyan is volt, aki az elso talalkozorol siman eltuntette magat felidoben. Azt tudom, hogy ha elkezdek beszelni, akkor sokat beszelek, de nem hiszem, hogy az olyan nagy baj lenne. Szeretek filozofalni, belemelyulni vallasi es tudomanyos kerdesekbe, de nem ertem, ez miert baj. Nem jarok diszkokba, a kocsmak, pubok nem nekem valok, mert nem iszok. Akkor hogy lehetseges meg is emberek koze menni es talalni valakit, aki erdekesnek tart annyira hogy megszolitson es elbeszelgessunk?

Azon gondolkodom, hogy felkapom az asztronomias konyveket, fizikat vagy valami sci-fit, fantasy-t es kiulok egy parkba olvasni, hatha. Meg is mi mas mukodhetne? Probaltam elmenni egy-ket ilyen adott temaban levo csoportos talalkozora, de az is fura kicsit, mert nehez ugy masokkal beszelgetni, ha egyaltalan semmit nem tudsz roluk, es nincs a tarsolyodban par tema, amit felvethetnel. De ez mar valszeg csak a korabbi online ismerkedesek atka.

Egyebkent Lany vagyok, 20 eves, kicsit gombolydedebb itt meg ott es velemenyem szerint egesz intelligens. Valoszinuleg szimplan csak rossz korba szulettem, vagy enyhen autisztikus jellegem van. Remeljuk, hogy csak az elobbi a problema :)

Ui: Bocsi az angol billentyuzetert.

2012. jún. 24. 16:53
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
Én jól tudok úszni:)kedves kérdező ha gondolod én szívesen megtanítalak:)
2012. jún. 24. 17:04
 12/40 anonim ***** válasza:
És meg is érkezett a második versenyző! :)
2012. jún. 24. 17:05
 13/40 anonim ***** válasza:

Mintha én magam írtam volna ezt a kérdést. Nekem se volt még párkapcsolatom. Ha gondolod, küldj egy képet privátban.

18/F

2012. jún. 24. 17:06
 14/40 anonim ***** válasza:

Az szép dolog, ha valaki sokat tud beszélgetni értelmes témákról (főleg, ha az illető sokat olvas), de - és ezt nem bántásból írom, hanem tippnek!! -, nem biztos, hogy az asztronómia meg a vallás, na meg az elmélyült tudományos és filozófiai elemzések az első randira való témák...

Nem azt mondom, hogy rossz, hogy ilyesmivel foglalkozol, sőt, dicséretes.

De ne merüljön ki ebben a személyiséged!!

Kell tudni kicsit általánosabb, ha úgy tetszik, "földhöz ragadtabb" témáról IS beszélni. (A hangsúly az "is"-en van, mert ezek nagyon jó dolgok, nem kell feladni!)

Első randin sikeresebb leszel, ha tudsz mondjuk kirándulásról, utazásról, jó filmekről, általánosabb témájú könyvekről beszélgetni. A sci-fi meg sima regények itt már jobban bejönnének, mint pl. az asztronómia, ami a férfiak nagy részét nem érdekli...)

Szóval érted, próbálj kicsit te is nyitni más felé is, és ne csak azon keseregni, hogy eddig a témáid nem arattak sikert.

2012. jún. 24. 17:06
 15/40 anonim ***** válasza:
A lényeg a férfiak csak akkor kezdenek egy nővel kapcsolatba, ha megkívánják testileg, akkor válik mindaz izgalmassá, amit fent leírtál. Tedd magad széppé, vonzóvá és kívánatossá, és minden megoldódik. Először is tanulj meg úszni, hiszen itt a nyár, és ha nem tudsz, víz mellett mindig életveszélyben vagy.
2012. jún. 24. 17:07
 16/40 anonim ***** válasza:

Egész érdekes vagy. Bár nekem már van barátnőm, de szerintem sok srác örülne egy ilyen lánynak. Értelmesnek tűnsz, ami nagy kincs. Az egyáltalán nem baj, hogy gömbölydedebb vagy. És külön jó hogy nem szoktál flörtölgetni meg kocsmázni meg bulizni.

Az a baj hogy a fiúk többsége is felszínes és nem igazán érdekli hogy milyen a lány személyisége. Próbálj meg értelmesebb fiúk társaságában lézengeni. Pl műszaki egyetem :D Örülnének neked ott. Viszont az értelmes fiúk többsége eléggé félénk és tapasztalatlan a lányok terén, de ha meglátnak, tuti felkelted az érdeklődésüket :)

2012. jún. 24. 17:08
 17/40 A kérdező kommentje:

Az uszastanulas szeptembertol valik majd programma nalam, akkor tudom anyagilag kisse megengedni.

Es igen, vannak barataim, de nem igazan osztunk sok kozos temat. Ugy ertem, az egy csoda, ha sikerul oket berangatni egy muzeumba, vagy neadjisten egy koncertre. A fent leirtak mellett peldaul odavagyok a rock zeneert, metalert, a szinhazert, de ezek se kompatibilisek a tobbiekkel es a szinhazon es muzeumon kivul a tobbire egyedul nem erdemes elmenni.

Egyebkent, eddigi megfigyeleseim szerint meg a sorozatok, filmek tema se fekszik sok fiunal az elso talalkozon. Legalabb is nekem eddig az se mukodott, ahogy zenerol se szeret sok beszelgetni.

Mutatni egy kepet... Ez problemas, mert ha nincs kedvem, szornyen tudok kinezni, de van, amikor talan raaldozok fel orat es egesz "csini pofi"-t tudok alkotni egy szempillaspiral es egy kis szajfeny altal, csak sokszor nem latom az ertelmet. Ugy ertem... Oreganyaink is talaltak part maguknak mindenfele szepitoszer nelkul. En miert tennem tonkre a boromet vele? :)

2012. jún. 24. 17:13
 18/40 anonim ***** válasza:

Az biztosan nem problema, ha valaki okos es szeleskoru az erdeklodese. A leiras alapjan eszembe jutott ,hogy veletlenül nem vagy te is olyan lany, aki azert mert nem jár bulizni/kocsmába és fizikát/asztronomiat olvas stb. felsobbrendunek erzi magat?

Amikor valakin ezt latom/erzem, en sem szivesen megyek oda hozza, hogy baratkozzak vele (ismerkedes nem erint, mert lany vagyok)

Bocsanat, ha te mas vagy, de ismerek hasonlo tipusu embereket, akikbol csak ugy arad a lenezes.

21N

2012. jún. 24. 17:29
 19/40 anonim ***** válasza:
Ha ez annyira bevállna akkor minden pad tele volna olvasó nőkkel. Ha én egy lányt olvasni látok azt fogom hinni tanul mert vizsgaidőszak van. Miért nem bővíted a baráti köröd, hívjátok el a többi lány fiúismerőseit magatokkal, mondjuk napozni vagy játszani valahová a szabadba.
2012. jún. 24. 17:41
 20/40 ASOT ***** válasza:
100%

- az már tuti , hogy türelmes pasi kell hozzád

- az is tuti, hogy vagy egy olyan aki tapasztalatlan vagy még barátnője sem volt, vagy pedig olyan aki már eléggé tapasztalt!

- fizika könyvel ne ülj ki a padra olvasni mert az csak ijesztő a legtöbb pasinak

- és szerintem úgy tűnsz az embereknek , hogy ott virít a homlokodon, a "csak normális intelligens aranyos rendes, diplomás pasi kell, és ha nem ilyen vagy hozzám ne szólj"

és még szerintem annyi h nem igazán mosolyogsz és alig adsz valami biztítót egy pasinak.

amúgy a zenéről sokat tudnék beszélni :)

2012. jún. 24. 17:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!