Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Találkoztunk (első), elvoltunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkoztunk (első), elvoltunk. Másnap rám írt egy smilet. Ennyi. Mit reagáljak ami hasonló?

Figyelt kérdés
én is örültem az estének vele. én vagyok a lány. nem tudom hogy reagáljam le. ha én is csak egy smilet írok, az olyan fantáziátlan...de kiadni sem akarom magam, hogy most elkezdjek nyomulni...tehát valami kedves kis valami kellene. ötlet?
2012. jún. 24. 11:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

# 8/9 Időpont ma 11:29

Nemtom, én nem gyorsnak meg reálisnak mondanám, inkább tapasztaltnak?!?

Szóval ahogy telik az ember élete, úgy kerül bele hasonló helyzetekbe, és már az elején látja, hogy abból a helyzetből mi lehet, és mi nem.

És ha érik negatív dolgok azok pajzzsá erősödnek rajtuk, így legközelebb már fel sem veszik ha nincs sikerük, hanem lépnek is tovább, nem rágódnak a dolgokon. Továbbá egyértelműen el tudják dönteni mi volt jó és mi nem, szóval kialakul az értékrendjük.

Namost aki mégtapasztaltabb az azt is látja mi lehet belőle akkor ha esetleg a lány bizonytalan, de ő jól tud befolyásolni, és akar is kezdeményezni, és elérni valamit.

Meg vannak olyanok is akik akik "liberálisak" és számít nekik a másik akarata is.

Pont mint a politikában...

2012. jún. 24. 11:37
 12/21 A kérdező kommentje:
és annak, akivel találkoztam? annak mit írjak? hisz ő nem írt...
2012. jún. 24. 11:39
 13/21 anonim ***** válasza:

Neked is emiatt nem kellene álmodozni, meg spekulálni, mert ha ezzel húzod az idődet, akkor sosem fog kialakulni egy normális értékrend benned, később meg már időd sem lesz az életben a tapasztalatszerzésre, és könnyen beleeshetsz rosz ember csapdájába aki kihasznál majd vagy üt ver, iszik stb (persze ez majd csak később fog kiderülni róla)

Hány ilyen pszihoterrorban tartott nő él törvényes házasságokban, gyerekkel stb.

Amiknél már nem lehet csak úgy odébbálni.

Gondolj bele micsoda börtön!

2012. jún. 24. 11:41
 14/21 A kérdező kommentje:

12-es!

totál ilyen a srác!

szinte mindent lát még meg is lepődtem!a férfiakra nem jellemző ez a gondolkodásmód. azt is levágta miért cigizem (vannak pillanatok, amikor zavarban vagyok és nem tudok magammal mit kezdeni) azt is levágta, hogy mikor miért mond bármit a másik. reálisan kérdezgette, hogy mik a céljaim. kérdezte, hogy mit lehetne velem tervezni. mesélt az ő céljairól. voltaképp arról szólt az egész, hogy egyezik e az ő és én gondolkodásom. ilyen randim még nem volt. ami ennyire tárgyilagos és ésszerű, de ugyanakkor megfogta a kezem, meg hasonlók, mintha járnánk...meg olyan laza is volt egyszerre.

2012. jún. 24. 11:43
 15/21 A kérdező kommentje:
14-es: pont ilyen pszichoterroros börtönből léptem ki a volt barátom mellől...lehet azért vannak bennem még a spekulatív elvek. erre nem is gondoltam.
2012. jún. 24. 11:44
 16/21 A kérdező kommentje:
szóval most mi legyen? várjak amíg a srác kezdeményez? vagy írjak rá én? nem spekulatívan?
2012. jún. 24. 11:46
 17/21 anonim ***** válasza:

Először is döntsd el mi akarsz lenni ebben az egészben.

Csatár, vagy hátvéd?

Aztán ha semmi sem jut eszedbe amit írhatnál...

akkor KÉRDEZZ tőle!

Pl tök sablonos, de

Szia, hogy vagy most?

Van időd?

Mit csinálsz?

Ha hápog, kifogást keres, stb akkor vagy épp elfoglalt, vagy bizonytalan, akkor zárd rövidre annyival hogy bocs de most nekem is mennem kellene, majd írj rám.

Ha rádír, akkor valami még lehet, ha nem akkor meg annyi.

2012. jún. 24. 11:48
 18/21 anonim ***** válasza:

# 15/18 Időpont ma 11:43

ezt hívják kifejlődött személyiségnek.

Amikor egy ember tud bánni a másikkal.

Neked is emiatt kellene ismerkedned, hogy fejlődjön benned ez a képesség!

2012. jún. 24. 11:51
 19/21 anonim ***** válasza:

Amúgymeg mindenképp döntsd el hogy te mit akarsz ettől az egésztől, meddig menjen el a dolog.

Mondjuk nem hiszem, hogy belehalnál egy szexbe...

Kérdés, hogy addig mennyi idő telik el, és hogy megismétlődik e.

Bizonyos korig tovább úgysem tud fejlődni egy kapcsolat, minthogy szexeltek meg tanultok. Mivel se ház se rendes állás, se pénz se semmi...

(tanulni ezért kell jól hogy ez meglegyen, és aztán minnél többet szexelhess :D)

2012. jún. 24. 11:56
 20/21 A kérdező kommentje:

ő nem ide valósi, tehát vagy felviszem magamhoz, ha szexet akarok, vagy kivárom míg ő elvisz. tekintve, hogy még "idegen" valahol én felnem hozom magamhoz z biztos és viszont ő rokonokkal él, ő meg bemutatni nem fog még, az is biztos.

de amúgy pont most írt rám. örülök nagyon.

2012. jún. 24. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!