Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha 16 évesen el sem tudom magamat képzelni párkapcsolatban?
Ezen ne aggódj, nem kell azért járni valakivel, mert mások is járnak, meg ez a divat, követelmény, vagy egyszerűen a srác akar, te meg nem.
Majd ha találsz olyat, akivel el tudod képzelni, akkor járj vele, ehhez szerelem kell, ami nem jön csak úgy.
Sokan szerelem nélkül, unaloműzésként, megszokásból, elvárásoknak megfelelve is összejönnek valakivel.
Nem kellene beállnod a sorba.
Várj, majd találsz megfelelő fiút, te is érettebb leszel, több embert megismersz, változnak a fiúk is, nincs mi miatt aggódni.
Nyugi :D
Én is ilyen korban még nagyon jól elvoltam egyedül, de már jó lenne egy aranyos lány.
19f
Hihetetlen, hogy van mégvalaki, aki ugyanúgy gondolkodik, mint én :D nem is tudom leírni, hogy én hányszor gondolkodtam ezen, de mindíg megnyugtattak, hogy nem baj ha nincs barátnőm, majd biztos jön az igazi, csak várni kell rá :)
16/F
Ugyanez van velem kb..szerelmes voltam, szint viszonzatlanul..csók sose..nekemis annyi h megállapítom h fain csaj és kész..engemis ink a személyiség érdekelne de az egyre több csajnál a ribanckodás..
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!