Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-16 éves lányok! Miért van az, hogy a ronda fiúkkal még haverkodni sem vagytok hajlandóak, nem hogy járni? Miért csak a helyes fiúkkal beszélgettek, jó pofiztok, egy ronda fiúnak nincs lelke, ő már nem is ember?
Először is kezdjük ott: RONDA EMBER NINCS.
Mindenkiben van szépség, kívül és belül. Ez a rondaság egy elterjedt hülyeség, nincs olyan hogy ronda, maximum a kínai kopaszkutya. Azért nem barátkoznak velük, mert túlságosan elitnek érzik magukat, hogy "pff, én, egy nekem unszimpatikus sráccal barátkozzak? Na még mit nem! Mégis mit gondolnának rólam?"
Van akinek tetszel, szimpatikus vagy, van akinek nem, és van aki csak a vele egykategóriás elit réteggel barátkozik, kezdeményez kapcsolatot, ami eléggé szégyenletes a mai úgymond "elk*rvult" világban.
Ha Te magad rondának gondolod, akkor felejtsd el, hogy miért, azt fentebb leírtam.
17/F
Mintha anno velem haverkodtak volna, mikor látták, hogy beteg a bőröm és tudták, hogy nem fertőző... Ne nyivákoljatok már...
22/L
És te "haverkodsz" a még nálad is rondább lánnyal? Nem. Akkor mit sírsz?
Amúgy nem haverkodni akarsz a jó csajokkal, szóval nem kell a kamu duma sem.
Aki ronda, az miért is lúzer? -.-"
Másrészt meg elég bosszantó, hogy csak ilyen kövérek tapadnak az emberre, akik egy fiúnak sem jönnek be, pedig én sportos vagyok alkatra, csak a jó fiúságom nem jön be nekik, mert csendesebb is vagyok általában és nem ordibálok úgy, hogy a fél iskola hallja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!